GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απόπειρα δολοφονίας 54χρονης - Την ξεκοίλιασε με μαχαίρι ο σύντροφος της

-Η Αστυνομία εικάζει ότι οι προσωπικές διαφορές μεταξύ 57χρόνου Κύπριου και της 54χρόνης Βουλγάρας συντρόφου του ήταν το κίνητρο της απόπ...


-Η Αστυνομία εικάζει ότι οι προσωπικές διαφορές μεταξύ 57χρόνου Κύπριου και της 54χρόνης Βουλγάρας συντρόφου του ήταν το κίνητρο της απόπειρας φόνου
-Εντοπίστηκε αιμόφυρτη στο σπίτι που διέμεναν στην Τραχυπέδουλα 
-Η 54χρόνη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Πάφου

Τρείς μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιά δέχθηκε  54χρόνη Βουλγάρα, η οποία εντοπίστηκε αιμόφυρτη από γειτόνισσα της στο σπίτι που διαμένει, στο χωριό Τραχυπέδουλα στην Πάφο.

Έντρομη η γειτόνισσα του θύματος της απόπειρας φόνου κάλεσε την αστυνομία, η οποία μετέβη στη σκηνή.

Η 54χρόνη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοκοκομείο Πάφου, όπου οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή, καθώς η κατάσταση της κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Στη σκηνή της απόπειρας φόνου, εντοπίστηκε και ο 57χρόνος Κύπριος σύντροφος της, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος, ενώ όπως εικάζει η Αστυνομία τα κίνητρα της εγκληματικής πράξης, εντοπίζονται σε προσωπικές διαφορές μεταξύ του ζεύγους.

Ο 57χρόνος θύτης και η 54χρόνη Βουλγάρα, οι οποίοι συζούν, φαίνεται να φιλονίκησαν για προσωπικά τους θέματα και όπως αναφέρουν γείτονες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους λογομαχούν έντονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης της απόπειρας φόνου, είναι γνωστός στην Αστυνομία, καθώς πριν από μερικά χρόνια, κατηγορήθηκε για παρόμοια επίθεση με μαχαίρι εναντίον συμπολίτη του.