GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πάτησαν πόδι στη ΣΕΚΑΠ οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη-Νέο 11μελές Δ.Σ.

-Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης η εξ’ αναβολής Γενική Συνέλευση της ΣΕΚΑΠ -Σαποτνίτσνινκ Σεργκέι ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. της Σ...



-Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης η εξ’ αναβολής Γενική Συνέλευση της ΣΕΚΑΠ
-Σαποτνίτσνινκ Σεργκέι ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. της ΣΕΚΑΠ

Στην εκλογή του νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ προχώρησε η Γενική Συνέλευση των μετόχων του εργοστασίου το πρωί της Τρίτης στην έδρα της εταιρίας στην Ξάνθη, ανοίγοντας και επισήμως τις πόρτες στον νέο ιδιοκτήτη του εργοστασίου Ιβάν Σαββίδη. 

Κατά τη διάρκεια της εξ’ αναβολής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΣΕΚΑΠ που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, εκλέχθηκε το νέο 11μελές Δ.Σ. το οποίο αποτελείται από ανθρώπους του Ρώσου επιχειρηματία, εκπρόσωπο της ΑΤΕ καθώς και μέλη της προηγούμενης Διοίκησης της ΣΕΚΑΠ.

Καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει ο Σαποτνίτσνινκ Σεργκέι, ενώ χρέη Α’ Αντιπροέδρου εκτελεί ο κος Ανέστης Καραπαπάζογλου. Το νέο Δ.Σ. συμπληρώνουν οι Δημήτρης Πράτσος (μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ), Ιωάννης Μπίτος (εντεταλμένος σύμβουλος), Βασίλειος Λειβαδίτης, Κοντογιώργος Χρήστος, κα. Γκοντσάρεβα (μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), καθώς και οι κύριοι Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Άλκης Μαυροφρύδης, Ντιάνα Ζουρελίδη και Ρομανώφ Σεργκέι. 

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο Ιβάν Σαββίδης υπέγραψε προσύμφωνο με την ΑΤΕ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της δεύτερης στη ΣΕΚΑΠ, καθώς και πλέον η μεταβατική διοίκηση θα ορίσει ημερομηνία διεξαγωγής της νέας Γ.Σ. (ενδεχομένως μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου) κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΣΕΚΑΠ.

Σε ανακοίνωση της ΑΤΕ για την υπογραφή του προσυμφώνου αναφέρονται τα εξής:
«Σε συνέχεια της από 29.3.2013 ανακοίνωσης σχετικά με την μεταβίβαση της συμμετοχής της Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε (Υπό Ειδική Εκκαθάριση) στην εταιρία ΣΕΚΑΠ Α.Ε. ανακοινώνεται η υπογραφή των τελικών συμβατικών κειμένων με την εταιρία DONSKOY TABAK JSC . Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό τις συνήθεις αιρέσεις και τις απαιτούμενες εγκρίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια