GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΞΑΝΘΗ: Συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Τις δυνάμεις τους ενώνουν τρεις πολιτιστικοί σύλλογοι της Ξάνθης αναλαμβάνοντας από κοινού μια προσπάθεια συγκέντρωσης ρουχισμού και ειδώ...


Τις δυνάμεις τους ενώνουν τρεις πολιτιστικοί σύλλογοι της Ξάνθης αναλαμβάνοντας από κοινού μια προσπάθεια συγκέντρωσης ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των δράσεων της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης.

Ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης θα συλλέγονται στην είσοδο του Πανεπιστημίου Ξάνθης μετά τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής και μετά τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου στον ίδιο χώρο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι σύλλογοι: «η Γέφυρα ενώνει τις δυνάμεις της με τους Ανεπρόκοπους και τους Βατράχους για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεντρώνουμε ρούχα και τρόφιμα, με σκοπό να τα παραδώσουμε στην Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ζούμε σε μια περίοδο που δυστυχώς υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις βασικές τους ανάγκες, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε γι αυτό! Μετά τις 17.00 θα είμαστε στην είσοδο του πανεπιστημίου για να συγκεντρώσουμε ό,τι μπορούμε και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας και για το Σάββατο το πρωί μετά τις 11.00».