GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια ανέργων στα Άβδηρα Ξάνθης!

Στο σκοτάδι βυθίστηκε οικογένεια ανέργων στον δήμο Αβδήρων Ξάνθης λόγω οφειλών προς της ΔΕΗ. Η οικογένεια βρέθηκε χωρίς παροχή ηλεκτρι...

Στο σκοτάδι βυθίστηκε οικογένεια ανέργων στον δήμο Αβδήρων Ξάνθης λόγω οφειλών προς της ΔΕΗ.

Η οικογένεια βρέθηκε χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς φυσικά να συνυπολογιστεί η οικονομική της εξαθλίωση πριν τη διακοπή του ρεύματος. Μετά από άμεση κινητοποίηση ωστόσο της Λαϊκής Επιτροπής Ξάνθης το ρεύμα επανασυνδέθηκε, ενώ παράλληλα επιτεύχθηκαν ευνοϊκές ρυθμίσεις για την αποπληρωμή οφειλών δύο ακόμη οικογενειών στον Δήμο Ξάνθης. 

«Είναι ανάγκη να διευρυνθεί το μέτωπο ενάντια στις πολιτικές που περνούν από την κρεατομηχανή των εκμεταλλευτών τα δικαιώματα εργατών, φτωχών αγροτών και μικροκαταστηματαρχών και αυτοαπασχολούμενων» επισημαίνει η Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης τονίζοντας παράλληλα πως «η Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης έχει προγραμματίσει σειρά δράσεων στο επόμενο δεκαήμερο για πολλά ζητήματα που αφορούν την υγεία, την κοινωνική πρόνοια και τα βάρη των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Μεγαλώνει το κύρος της ανάμεσα στους Ξανθιώτες και πλαισιώνεται ολοένα από μεγαλύτερο αριθμό κυρίως γυναικών και νέων».