GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΞΑΝΘΗ: Άφησαν την μπάλα και έπιασαν… το φτυάρι! (+VIDEO)

Έναν μικρό πνεύμονα πρασίνου δημιούργησαν το πρωί του Σαββάτου μέλη του συλλόγου Xanthi Fans σε συνεργασία με το Τμήμα Πρασίνου του δήμ...


Έναν μικρό πνεύμονα πρασίνου δημιούργησαν το πρωί του Σαββάτου μέλη του συλλόγου Xanthi Fans σε συνεργασία με το Τμήμα Πρασίνου του δήμου, προχωρώντας στη δενδροφύτευση 40 περίπου πεύκων δίπλα στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης κοντά στο γήπεδο του ΑΟΞ. 

Τα μέλη του συλλόγου επιχείρησαν την πρώτη τους περιβαλλοντική δράση, με την αρωγή του Δήμου Ξάνθης αφήνοντας για λίγο στην άκρη της λατρεία τους για τη “μπάλα”, πιάνοντας στα χέρια τα αγροτικά εργαλεία του τμήματος Πρασίνου και βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια επέκτασης των χώρων πρασίνου εντός του αστικού ιστού της πόλης. 

«Σε συνεργασία με το τμήμα πρασίνου του δήμου Ξάνθης ευαισθητοποιηθήκαμε γιατί το περιβάλλον πρέπει να το προσέχουμε όλοι και αποφασίσαμε σαν σύνδεσμος να έρθουμε με τα μέλη μας και να βοηθήσουμε τον δήμο να σπείρουμε μερικά δέντρα» σημειώνει ο κος Μπαϊτάρη Στέφανος Αντιπρόεδρος των Xanthi Fans εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του τόσο προς τον Δήμο που στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια αυτή του συλλόγου όσο φυσικά και στα μέλη για την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή τους. 

«Έχουμε σκέψεις να συμμετέχουμε σε πολλά κοινά της Ξάνθης και από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε τη στήριξη και την καλή θέληση των μελών μας και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα πετύχουμε» συμπληρώνει ο ίδιος.

Ως μια ξεχωριστή δενδροφύτευση χαρακτήρισε τη δράση του συλλόγου ο αντιδήμαρχος του Τμήματος Πρασίνου του δήμου κος Τάσος Θεοδωρίδης εξηγώντας πως  «γίνεται μια ξεχωριστή δενδροφύτευση σε σχέση με αυτές που έχουμε κάνει στην πόλη μας και λέω ξεχωριστή γιατί για πρώτη φορά μεγάλες ηλικίες συμπολιτών μας κάνουν αυτή τη δενδροφύτευση και πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνουν και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις», για να συμπληρώσει πως «θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την προσφορά του και το Τμήμα Πρασίνου που σήμερα ημέρα αργία προσφέρθηκε για να γίνει αυτή η δενδροφύτευση».  
Γιώργος Μαυρίδης
giorgosmavridis@yahoo.gr