GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και επίσημα νέο αφεντικό της ΣΕΚΑΠ ο Ιβάν Σαββίδης!

Στα χέρια του κ. Ιβάν Σ αββίδη περνάει και επισήμως από το πρωί της Παρασκευής η διοίκηση της ΣΕΚΑΠ, μετά και την επίσημη ανακοίνωση από ...


Στα χέρια του κ. Ιβάν Σαββίδη περνάει και επισήμως από το πρωί της Παρασκευής η διοίκηση της ΣΕΚΑΠ, μετά και την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της Αγροτικής Τράπεζας για συμφωνία πώλησης του ποσοστού που κατείχε η ίδια στο μετοχικό κεφάλαιο της Συνεταιριστικής Καπνοβιομηχανίας στον Ρώσο μεγιστάνα. 

Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί η συμφωνία του κ. Σαββίδη για αγορά και του ποσοστού των μετοχών που κατέχει η ΣΕΚΕ ΑΕ στη ΣΕΚΑΠ, γεγονός που σημαίνει ότι η εταιρία περνάει πλέον στ χέρια του. 

Σε ανακοίνωσή της η ΑΤΕ αναφέρει: 
Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε (Υπό Ειδική Εκκαθάριση) ανακοινώνει, στο πλαίσιο του διενεργηθέντος διαγωνισμού για την μεταβίβαση 1.849.171 κοινών ονομαστικών με δικαίωμα ψήφου μετοχών που αντιπροσωπεύουν το 50,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Συν/κής Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος Α.Ε. ΣΕΚΑΠ, την ανακήρυξη της εταιρίας DONSKOY TABAK JSC  ως Προτιμητέου Υποψήφιου και την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. υπό Ειδική Εκκαθάριση και δημοσιεύεται με αποκλειστική ευθύνη του Ειδικού Εκκαθαριστή.