GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην Ξάνθη το Σάββατο ο Πάνος Καμμένος-Προσυνέδριο στην Κομοτηνή!

Στην Ξάνθη θα βρίσκεται το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κος Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο του Προσυνεδρίου του...


Στην Ξάνθη θα βρίσκεται το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κος Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο του Προσυνεδρίου του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Κομοτηνή. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Καμμένου, ωστόσο ο ίδιος θα κηρύξει την έναρξη των διαδικασιών στο Προσυνέδριο των ΑΝ.ΕΛ. το πρωί της Κυριακής στην Κομοτηνή. 

Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στην πόλη της Ξάνθης ο Περιφερειακός Συντονιστής των ΑΝ.ΕΛ. στην ΑΜΘ κ. Νικόλαος Δαγλαρτζής, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το συνέδριο είναι ανοιχτό για όλος και όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να μιλήσει».

Το μεταναστευτικό, οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες αλλά και ευρύτερα προβλήματα της Θράκης είναι οι βασικοί θεματικοί άξονες του Προσυνεδρίου, με τον κ. Δαγλαρτζή να επισημαίνει πως «η εκτίμησή μας είναι ότι οι ΕΟΖ θα γίνου στη Θράκη, παρά το γεγονός ότι έχει πέσει η συζήτηση γύρω από το θέμα, και για αυτό πρέπει να το επαναφέρουμε το θέμα στο προσκήνιο μήπως και το προλάβουμε». 

Όπως σημείωσε ο ίδιος σχολιάζοντας την έως τώρα συμμετοχή που καταγράφεται στα κατά τόπους προσυνέδρια των Ανεξάρτητων Ελλήνων «είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου. Αυτό το κίνημα ανήκει στους ψηφοφόρους του».