GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκοψε την πίτα του ο Ερυθρός Σταυρός Ξάνθης!

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος, τη Κυριακή 17 Φεβ...

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος, τη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013  τέλεσε τη κοπή της βασιλόπιτάς του. 
      
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ο δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μ. Στυλιανίδης, οι εκπρόσωποι του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Σαλτούρου, ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Χ. Μούρκας, ο εκπρόσωπος του Στρατηγού, Διοικητού Δ’ΣΣ, Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού κ. Α. Βουδρισλής, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Πύραρχος κ. Χ. Καλογουλίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξάνθης, κ. Γ.  Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του συλλόγου Αιμοδοτών «Η ΑΓΑΠΗ» και Γηροκομείου κ. Ι. Παπαχρόνης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ξάνθης, κ.Τσακίρογλου και η αντιπρόεδρος, κα Χ. Γρηγορίου, ο πρόεδρος του Σωματείου Συνεργείων Αυτοκινήτων Ξάνθης, κ. Κ. Ιωαννίδης, ο αντιπρόεδρος κ. Καρά Ορτζάν και ο γ. γραμματέας, κ. Ι. Ζερζελίδης, Ξάνθης, η πρόεδρος  του συλλόγου Καρκινοπαθών  Ξάνθης, κα Ε. Λάππα και η γραμματέας κα Π. Παπαϊωάννου και ο κ. Κ. Σταματιάδης.
    
Το περιφερειακό τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης ευχαριστεί για την οικονομική ενίσχυση και δωρεές: το Δήμο Ξάνθης, τη ΣΕΚΕ, το Ε.Β.Ε. Ξάνθης, τον κ. Κυριάκο Σταματιάδη, το Σωματείο Συνεργείων Αυτοκινήτων Ξάνθης για την επισκευή του αυτοκινήτου.
     
Επίσης, ευχαριστεί και τις κάτωθι επιχειρήσεις για τις δωρεάν προσφορές τους: Βιομηχανία Γάλακτος «Ροδόπη», αρτοποιείο «Ψωμί και Σοκολάτα», επιχείρηση «Μουμτζάκης Μ. Ε.Π.Ε.», σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος», επιχείρηση «Το Σπιτικό», ζαχαροπλαστεία «Παπαπαρασκευά Α.Ε.», ζαχαροπλαστείο «Το Γλυκοπωλείο», πολυκατάστημα «ΜΑΚΡΟ»,  χρυσοχοείο «ΜΗΝΑΣ».