GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μαλλιά κουβάρια στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης. Κόντεψε να πέσει ξύλο (+VIDEO)

-”Είσαι άνανδρος” είπε ο Θ. Ξυνίδης στον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου - “Μάθατε να εκβιάζετε” απάντησε ο Χ. Δημαρχόπουλος! -Αποχώρησε...

-”Είσαι άνανδρος” είπε ο Θ. Ξυνίδης στον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου - “Μάθατε να εκβιάζετε” απάντησε ο Χ. Δημαρχόπουλος!
-Αποχώρησε η μείζονα αντιπολίτευση μετά τον χαμό που επικράτησε μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων....
-Επεισοδιακή η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το μεσημέρι της Πέμπτης


Φωτιές πυροδότησε η ΔΕΥΑΞ στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξάνθης το οποίο διακόπηκε πριν ξεφύγει από κάθε όριο η κατάσταση και μετατραπεί σε αρένα η αίθουσα των συνεδριάσεων, που θύμιζε περισσότερο ρινγκ παρά δημοτικό συμβούλιο!

Η ένταση ξεκίνησε κατά τη συζήτηση του θέματος της παραίτησης του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΞ με τον κ. Πούλιο να κάνει λόγο για αλισβερίσι στη θέση του αντιπροέδρου με στόχο χρηματικά οφέλη. “Αυτό το αλισβερίσι του στυλ δύο χρόνια εσύ δύο χρόνια εγώ, μισά λεφτά εσύ μισά λεφτά εγώ το ξέρουμε όλοι. Πρέπει να μας πουν ποιος είναι ο λόγος της παραίτησης” κάνοντας παράλληλα λόγο για κακοδιαχείριση στη ΔΕΥΑΞ.

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Πούλιου προκάλεσε την έκρηξη του δημάρχου Ξάνθης ο οποίος αισθητά   ενοχλημένος ανέφερε πως “ντροπή σας. Είναι δικαίωμα του καθενός να αλλάζει και να υποβάλει την παραίτησή του. Να παρακαλούμε να μην πέσει ο δήμος στα χέρια σας. Καήκαμε.... Δεν έχει ελλείμματα η ΔΕΥΑΞ λάθος κάνετε. Η επιχείρηση έχει πρωτογενές πλεόνασμα. Δέστε τι γίνεται και αλλού. ”

Ακολούθως στον χορό των αντιδράσεων μπήκε και ο κος Θανάσης Ξυνίδης που ούτε λίγο ούτε πολύ ξεκίνησε να μιλάει για οικονομικά ελλείμματα στη ΔΕΥΑΞ πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Τα αίματα άναψαν πολύ γρήγορα με τη συζήτηση να ξεφεύγει κατά πολύ από το όριο της ευπρέπειας με τον κ. Ξυνίδη να αποκαλεί “άνανδρο πρόεδρο” τον κ. Δημαρχόπουλο και αυτόν να ανταπαντά ότι “έχετε μάθει να εκβιάζετε”. Ο δήμαρχος αποχώρησε από την αίθουσα ενώ η συνεδρίαση διακόπηκε για μερικά λεπτά, με τις λογομαχίες να συνεχίζονται και τον δήμαρχο να επιστρέφει στην αίθουσα αποκαλώντας “ψεύτες” τα μέλη της αντιπολίτευσης, με αυτούς να απαντούν πως “εσείς είστε ψεύτες”.

Αμέσως μετά από λίγα λεπτά η παράταξη Πολίτες για τη Αλλαγή αποχώρησε σύσσωμη από την αίθουσα των συνεδριάσεων με βαριές κατηγορίες για τον τρόπο λειτουργίας της συμπολίτευσης, κατηγορίες που δεν αποδέχθηκε ο δήμαρχος Ξάνθης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως “θα σας αποδείξω πως είστε ψεύτες για το συγκεκριμένο θέμα”.