GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ήρθε η κάθαρση στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης (+VIDEO)

-Για πρώτη φορά μετά από εκατό και πλέον χρόνια λειτουργίας της η Λέσχη διαγράφει τέσσερα ενεργά μέλη της διοίκησης, που έχασε τη νομιμοπο...

-Για πρώτη φορά μετά από εκατό και πλέον χρόνια λειτουργίας της η Λέσχη διαγράφει τέσσερα ενεργά μέλη της διοίκησης, που έχασε τη νομιμοποίησή της λειτουργίας της πριν από μερικούς μήνες οπότε και παραιτήθηκαν μέλη της διοίκησης χωρίς να αντικατασταθούν ποτέ.

-Νέα διοίκηση και αλλαγή σελίδας στον ιστορικότερο σύλλογο της Ξάνθης. Προηγήθηκε η διαγραφή της προηγούμενης διοίκησης 
-”Ανοιχτή πλέον η Λέσχη σε όλους και όχι ένα κλειστό κλαμπ όπως ήταν μέχρι πρότινος” δηλώνει ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. 

Μπαρούτι μύριζε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Γενικής Συνέλευσης της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης  το πρωί της Κυριακής με τα μέλη αυτής να προχωρούν στη διαγραφή των μελών του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου και την παράλληλη εκλογή νέου Δ.Σ. 

Της διαγραφής προηγήθηκαν πρωτοφανείς για την υπεραιωνόβια ιστορία του Συλλόγου καυγάδες, με τα μέλη να κάνουν λόγο για αντικαταστατική συμπεριφορά της διοίκησης, χαρακτηρίζοντας την παράλληλα προσβλητική για το κύρος και την ιστορία της Εμπορικής Λέσχης. 

Από τη μεριά της η απερχόμενη διοίκηση επέλεξε να απαντήσει στις αντιδράσεις των μελών μέσω της δικαστικής οδού, καταθέτοντας αγωγή εναντίον τους για συκοφαντική δυσφήμηση. Κίνηση που όπως ήταν αναμενόμενο εξόργισε τα μέλη της Εμπορικής Λέσχης, καθώς αυτή ουδέποτε στα εκατό και πλέον χρόνια ιστορίας της έχει βρεθεί σε ανάλογη θέση. Παράλληλα τα ίδια επισήμαναν για ακόμη μια φορά κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης την πρόθεσή τους να προχωρήσει η Εμπορική Λέσχη στην εκλογή νέου Δ.Σ. με την ταυτόχρονη διαγραφή των μελών της μέχρι πρότινος διοίκησης, χαρακτηρίζοντας τη δράση τους αντικαταστατική

Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία με τη μέλη της Εμπορικής Λέσχης να αποφασίζουν τη διαγραφή των μελών της διοίκησης πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της Γενικής Συνέλευσης και πριν γίνει πράξη η πρόθεση της διοίκησης να υποβάλει την παραίτησή της. Ακολούθησε ένταση με τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της Εμπορικής Λέσχης κ. Μιχάλη Σαραλέκο να παίρνει τον λόγο επιχειρώντας τον απολογισμό των δράσεων και αποφάσεων της διοίκησης, κάτι ωστόσο που προκάλεσε την έκρηξη των μελών της Γενικής Συνέλευσης τα οποία είτε αποχωρούσαν από την αίθουσα, είτε παρέμεναν σε αυτή αντιδρώντας σθεναρά στα όσα διατύπωνε ο ίδιος. Αμέσως μετά τα διαγραφέντα μέλη της διοίκησης αποχώρησαν ενώ ακολούθησε η διαδικασία της εκλογής νέου Δ.Σ. 

Μετά και την καταμέτρηση των ψήφων προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Κεφαλίδη, ο οποίος σε δηλώσεις του αμέσως μετά την εκλογή του ανέφερε πως θα υπάρξουν δράσεις και εκδηλώσεις από πλευράς της νέας διοίκησης με στόχο να ανοίξουν οι πόρτες της Λέσχης για όλους και όχι να είναι ένα κλειστό κλαμπ όπως ήταν μέχρι πρότινος. Είναι λυπηρό να συζητάμε για τη διαγραφή των μελών της προηγούμενης διοίκησης τα οποία είχαν όρεξη στις αρχές μετά από αδικαιολόγητες συμπεριφορές που προέβησαν ωστόσο είναι δικαιολογημένη η ένταση των μελών και η απόφασή τους να τους διαγράψουν από το σώμα”.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της Εμπορικής Λέσχης έχει ως εξής: 
Πρόεδρος: Δημήτρης Κεφαλίδης
Αντιπρόεδρος: Ευστράτιος Γρηγορίου
Γραμματέας: Ιωάννης Ευθυμίου
Ταμίας: Γεώργιος Καρακασίδης
Έφορος: Χρήστος Παπαδόπουλος
Μέλη: Κωνσταντίνος Καραϊσαρίδης, Κωνσταντίνος Μαγνήσαλης, Δήμος Παπαδημόπουλος, Θεόδωρος Τσακίρης
Αναπληρωματικά μέλη: Κωνσταντίνος Ραφαέλας, Αντώνιος Κάρτας.