GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δικάστηκε στην Ξάνθη η υπόθεση ομηρίας στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής! (+VIDEO)

-Ποινή φυλάκισης 8 χρόνων επέβαλε το δικαστήριο στον 53χρόνο κατηγορούμενο Στις αίθουσες του δικαστικού μεγάρου Ξάνθης αναβίωσε το πρωί ...

-Ποινή φυλάκισης 8 χρόνων επέβαλε το δικαστήριο στον 53χρόνο κατηγορούμενο

Στις αίθουσες του δικαστικού μεγάρου Ξάνθης αναβίωσε το πρωί της Τετάρτης η πολυσυζητημένη υπόθεση ομηρίας σε εργοστάσιο της Βιομηχανικής Περιοχής της Κομοτηνής που σημειώθηκε πριν από μερικούς μήνες και είχε ταράξει το πανελλήνιο.

Πρόκειται για τον 53χρόνο Δ.Μ. ο οποίος την άνοιξη του 2012 εισήλθε με καραμπίνα σε εργοστάσιο, από το οποίο είχε προσφάτως απολυθεί και εργαζόταν επί σειρά ετών, πυροβολώντας και τραυματίζοντας έναν εργαζόμενο και τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, ενώ ακολούθως πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών υπάλληλων και κράτησε επί ώρες όμηρους στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. 

Η δίκη που ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, με το δικαστήριο να καταδικάζει τον 53χρόνο για πρόκληση σωματικής βλάβης και οπλοχρησία, ενώ δεν στοιχειοθετήθηκαν τα, αρχικά, κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της ομηρίας και της εκβίασης.

Ήδη ο κατηγορούμενος έχει εκτίσει ποινή προφυλάκισης έντεκα μηνών, με το δικαστήριο να τους επιβάλει ποινή κάθειρξης άλλων 8 χρόνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ THRAKITODAY.COM