GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Αδιάκριτος…. Όλα του κόσμους μας αφόρητα!

….Πυκνή ομίχλη, νέφος, αιθαλομίχλη και ένα κύμα υγρών σωματιδίων σκέψεις επιπλέοντες επί των… εγκεφάλων ορισμένων αχαρακτήριστων! Αλήθει...

….Πυκνή ομίχλη, νέφος, αιθαλομίχλη και ένα κύμα υγρών σωματιδίων σκέψεις επιπλέοντες επί των… εγκεφάλων ορισμένων αχαρακτήριστων! Αλήθεια αυτοί που διαδίδουν το ψεύδος, ή μάλλον το ημισέληνο της αλήθειας έχουν ιδέα τι πράττουν;….

Σοκάρει η έξαρση της εγκληματικής συμπεριφοράς και δράσης στην πόλη της Ξάνθης, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ακόμη και χολιγουντιανών παραγωγών… Αδίστακτο, άδικο και φρικτό έγκλημα χαρακτηρίζει την περιοχή που φαίνεται πως υποκύπτει σε μια τάση συστολικής βίας. Η κοινωνία απαντά στη βία με βία και ο σπόρος που κάποιοι κάποτε εμφύτεψαν φαίνεται πως ρίζωσε για τα καλά στη βάση της κοινωνικής σκέψης! Ότι σπέρνουμε ωστόσο αναπόφευκτα θερίζουμε
 
…..Αλήθεια, όταν αυτό που πράττεις εύκολα τίθεται υπό το πρίσμα της ιδεολογικής απροσεξίας τότε σε αυτή την περίπτωση ποιο το πρώτο συνθετικό του paste;….
 
Τους βάζουν σου λέει να δουλέψουν υπερωρίες σε δημόσια υπηρεσία της περιοχής και αυτοί αντιδρούν! Και με το δίκιο του σκέφτεται κανείς…. Μετά ωστόσο μαθαίνω πως με τον όρο υπερωρίες νοείται η τήρηση του ωραρίου και αναθεωρώ!
 
Θέλεις ΚΤΕΟ στην Ξάνθη; Βρες ένα ιδιωτικό! Λουκέτο στο δημόσιο και προβλέπω σύντομα να ‘ρχέται και το μνημόσυνο!
 
Ετοιμοπόλεμα και τα δύο πολιτικά ακρωτήρια της περιοχής που πρόσφατα αντάλλαξαν μολότοφ. Καρτερικά αναμένουν αυτό που ιδεολογικά αποκαλούν αφορμή για να ξεφυλλίσουν στα πεταχτά το εγχειρίδιο μιας εμπρηστικής επίθεσης με πέντε κινήσεις ΜΑΤ. Ας ελπίσουμε να μην θρηνήσουμε θύματα.
 
…..Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία καλά κρατεί στον χώρο. Πατώντας επί πτωμάτων ορισμένοι είναι διατεθειμένοι σαν λυσσασμένα αρπακτικά πουλιά να ξεσκίσουν με τα δύσκαμπτα νύχια τους τις σάρκες κάθε “αντιπάλου” προσπαθώντας να ευχαριστήσουν τον Δαρβίνο. Ουδέν σχόλιο, πολλές σκέψεις.
Ο Αδιάκριτος