GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειροπέδες για τον πιο… γρήγορο διαρρήκτη της Καβάλας - χτύπησε πέντε φορές σε λίγη ώρα!

Δεν πάει  πολύς καιρός από τότε που  συνελήφθη για απανωτές διαρρήξεις  σε καταστήματα και αυτοκίνητα  στην Καβάλα και βρέθηκε ξανά  με...


Δεν πάει  πολύς καιρός από τότε που  συνελήφθη για απανωτές διαρρήξεις  σε καταστήματα και αυτοκίνητα  στην Καβάλα και βρέθηκε ξανά  με τις χειροπέδες ο Έλληνας  με το ρεκόρ… ταχύτητας στις  κλοπές! Και αυτή τη φορά χτύπησε  πέντε φορές μέσα σε λίγη  ώρα!

Πιο  πολλές ήταν οι ζημιές που  προκάλεσε παραβιάζοντας πόρτες  ή σπάζοντας τζάμια, παρά η  λεία που άρπαξε ο 23χρονος δράστης! Ο νεαρός μπουκαδόρος διέρρηξε μέσα σε λίγη ώρα δυο αυτοκίνητα και τρία καταστήματα, όμως όλα κι όλα που άρπαξε ήταν 193 ευρώ από τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του μόνο 41,10.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω μέσα στο τελευταίο κατάστημα το οποίο είχε διαρρήξει και κατέσχεσαν τα 25 ευρώ που είχε πάρει από την ταμειακή μηχανή. Η έρευνα αποκάλυψε ότι είχε διαπράξει και τις άλλες τέσσερις διαρρήξεις και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.