GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία στην Ξάνθη. Τι ερευνά η Αστυνομία!

-Έχουν χαθεί τα ίχνη του, χτενίζουν την περιοχή οι Αστυνομικές Αρχές -Ο  ανθοπώλης Β.Κ. έφυγε το βράδυ της Παρασκευής έχοντας μεγάλη ποσότ...

-Έχουν χαθεί τα ίχνη του, χτενίζουν την περιοχή οι Αστυνομικές Αρχές

-Ο  ανθοπώλης Β.Κ. έφυγε το βράδυ της Παρασκευής έχοντας μεγάλη ποσότητα χρημάτων μαζί του!


-Στις έρενες για τον εντοπισμό θα συνδράμει και ελικόπτερο! Φοβούνται για τα χειρότερα οι συγγενείς του 

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής με την Αστυνομία να εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια. 

Ο γνωστός ανθοπώλης Β.Κ. που διατηρεί επιχείρηση σε κεντρικό σημείο της πόλης έφυγε με το αυτοκίνητό του το βράδυ της Παρασκευής, έχοντας μαζί του σεβαστό χρηματικό ποσό, ώστε να πραγματοποιήσει συνάντηση για την αγορά κτημάτων. 

Εκ τότε η οικογένεια του έχασε τα ίχνη του, με την ανησυχία και τον φόβο να κυριαρχούν ενώ παράλληλα δηλώθηκε η εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης. Το Σάββατο  η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου άνδρα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα κλοπής δεδομένου και του γεγονότος πως ο ίδιος έφερε μαζί του χρήματα. 

Η τελευταία δραστηριότητα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου επιχειρηματία καταγράφηκε σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων από τη Γαλάνη και η Αστυνομία πλέον επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην ευρύτερη περιοχή ευελπιστώντας στον εντοπισμό κάποιου στοιχείου που θα ρίξει φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση. Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται στα πρόσωπα με τα οποία ήρθε λίγο πριν την εξαφάνισή του σε επαφή ο Β.Κ. αναζητώντας στοιχεία για τον εντοπισμό του, ενώ κλήθηκε για να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του Β.Κ. και ελικόπτερο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τον Β.Κ. να έχει πέσει θύμα ληστείας, καθώς ο ίδιος έφερε πάνω του αρκετά χρήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Τα αμέσως επόμενα δύο εικοσιτετράωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα για τον εντοπισμό του γνωστού επιχειρηματία, με τη Αστυνομία να κλιμακώνει τις έρευνές της.  Η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις έρευνες της Αστυνομίας ελπίζοντας πως άμεσα αυτές θα αποφέρουν καρπούς και θα αποκαλυφτεί το τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: