GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξύλο και τραυματισμοί στα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή!

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθησαν στην πόλη της Κομοτηνής αργά το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων της τοπι...

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθησαν στην πόλη της Κομοτηνής αργά το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων της τοπικής οργάνωσης.

Διαδηλωτές και μέλη της Χρυσής Αυγής αντάλλαξαν ύβρεις και φραστικούς διαξιφισμούς, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν ενώ ακολούθησαν “μάχες” με τις Αστυνομικές δυνάμεις να επεμβαίνουν.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών μια νεαρή φοιτήτρια τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ η παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίστηκε από μισαλλόδοξα συνθήματα κατά της Τουρκίας και των μουσουλμάνων κατοίκων της περιοχής. 

Από νωρίς το απόγευμα διαδηλωτές και αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στην Κομοτηνή, πολλοί εκ των οποίων πριν είχαν δώσει το παρών και στα εγκαίνια των γραφείων της ΧΑ στην Ξάνθη, πραγματοποιώντας μεγάλη αντιφασιστική πορεία στους δρόμους της πόλης. Πορεία ωστόσο που ήρθε σε επαφή με τα μέλη της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να σημειωθούν τα επεισόδια.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν και αυτά με τη σειρά τους πορεία στην Κομοτηνή προς το Τουρκικό Προξενείο κινούμενοι μέσα από συνοικίες μουσουλμάνων και φωνάζοντας αντίστοιχα συνθήματα.
photo inpost
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012