GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προληπτικοί εμβολιασμοί από το Κοινωνικό Ιατρείο της Μητρόπολης Ξάνθης

Σε προληπτικό εμβολιασμό ανηλίκων και ενηλίκων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού θα προχωρήσει εντός του Δεκεμβρίου το προσωπ...

Σε προληπτικό εμβολιασμό ανηλίκων και ενηλίκων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού θα προχωρήσει εντός του Δεκεμβρίου το προσωπικό του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου της Μητρόπολης Ξάνθης.
 
Όπως έγινε γνωστό από πλευράς της Μητρόπολης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εμβολίων, σε όσους θα εκδηλώσουν επιθυμία εμβολιασμού, θα έχουν  εγκαίρως καταγραφεί από την Γραμματεία του Ιατρείου και θα έχουν εξεταστεί από τον κατάλληλο γιατρό, παθολόγο η παιδίατρο, ώστε να διαπιστωθεί τι εμβόλιο πρέπει να γίνει σε κάθε περίπτωση.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν την επιθυμία τους για εμβολιασμό, τις ημέρες και ώρες εργασίας του ΚΙΦ, στο τηλέφωνο 25410 84943.
 
Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί μόνο σε άτομα που δικαιούνται περιθάλψεως από το ΚΙΦ, δηλαδή σε απόρους και ανασφαλίστους.

Όσοι καλύπτονται από οποιοδήποτε ασφαλιστικό ταμείο, δεν θα καταγράφονται από την Γραμματεία, ενώ παράλληλα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012