GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πωλούσαν ναρκωτικά στην Κομοτηνή…

Συνελήφθησαν το Σάββατο (29-12-2012) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κο...

Συνελήφθησαν το Σάββατο (29-12-2012) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 37, 33 (άνδρες) και 28 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πώληση και αγορά ναρκωτικών αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 37χρονος διακινεί ναρκωτικές ουσίες, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, στην Κομοτηνή, τη στιγμή που πωλούσε στους άλλους δύο δράστες μια νάιλον (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,7 γραμμαρίων., έναντι του χρηματικού ποσού των 20 Ευρώ.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 70 Ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 37χρονου βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν :
•    Μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 90 γραμμαρίων
•    Μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.