GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έρχεται στη Θράκη ο Νίκος Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής (;)

Στην περιοχή της Θράκης αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα όσα ...

Στην περιοχή της Θράκης αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γ.Γ. της Ν.Ε. της Χρυσής Αυγής στην Αλεξανδρούπολη κ. Χρίστος Κιτσόπουλος στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού.

Όπως είναι γνωστό και οι τρεις περιφερειακές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής στη Θράκη αναμένεται να πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια των γραφείων τους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ στις σχετικές τους ανακοινώνεις αναφέρουν μεταξύ άλλων πως στα εγκαίνια το παρών θα δώσει και κλιμάκιο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, με τον κ. Κιτσόπουλο να επισημαίνει πως μεταξύ αυτών θα είναι και ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Ν.Ε. Ξάνθης της ΧΑ όσο και αυτή της Κομοτηνής θα πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια τους το ερχόμενο Σάββατο, ενώ κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στην Αλεξανδρούπολη το μεσημέρι της Κυριακής.
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΜΕΒΡΙΟΥ 2012