GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οι τελευταίες στιγμές της 34χρόνης Ζωής (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Θα μείνει στην ιστορία ως το θύμα ένας μανιακού και αδικαιολόγητα παρανοϊκού δολοφόνου που της στέρησε τόσο άδοξα και βάναυσα τη ζωή. ...

Θα μείνει στην ιστορία ως το θύμα ένας μανιακού και αδικαιολόγητα παρανοϊκού δολοφόνου που της στέρησε τόσο άδοξα και βάναυσα τη ζωή.

Όσοι γνώριζαν την 34χρόνη Ζωή Δαλακλίδου την περιγράφουν ως μια φιλήσυχη προσωπικότητα, χωρίς προσωπικές έχθρες και αντιπάθειες, ένα γελαστό παιδί που έτυχε να μετατραπεί στο θύμα ενός στυγερού δολοφόνου, που αφού πρώτα τη βίασε και την κακοποίησε βάναυσα αποφάσισε να την κάψει ζωντανή… για να μην αφήσει ίχνη, όπως θα ισχυριστεί λίγο αργότερα ο ίδιος στην ομολογία του.
Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι της αποχαιρέτησαν το πρωί της Παρασκευής με χειροκροτήματα και αναφιλητά την 34χρόνη, σε κλίμα πένθους, οργής και αβάσταχτης θλίψης.

Μετά το άκουσμα του φρικιαστικού θανάτου της Ζωής το γύρω του διαδικτύου κάνει βίντεο από πρόσφατες διακοπές της ίδιας, που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων ως το θύμα ενός αρρωστημένου μυαλού που εξαπέλυσε όλη του τη σχιζοφρένεια στην υλοποίηση ενός απάνθρωπου εγκλήματος.