GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κατάληψη στο Δημαρχείο Ξάνθης (+video)

Υπό κατάληψη βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Δημαρχιακό Μέγαρο Ξάνθης με τους δημοτικούς υπαλλήλους να απέχουν από τις εργασίες τους αντιδρώ...

Υπό κατάληψη βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Δημαρχιακό Μέγαρο Ξάνθης με τους δημοτικούς υπαλλήλους να απέχουν από τις εργασίες τους αντιδρώντας στο μέτρο της υποχρεωτικής διαθεσιμότητας.

Όπως έγινε γνωστό, μετά και την ανάρτηση στη διαύγεια της σχετικής εγκυκλίου, το μέτρο αφορά 14 εργαζόμενους του δήμου Ξάνθης οι οποίοι άμεσα θα βρεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ώστε σταδιακά να δουν την πόρτα της εξόδου από το δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι από εχθές οι δημοτικοί υπάλληλοι προχώρησαν σε κατάληψη του Γραφείου Προσωπικού του δήμου, ώστε να μην σταλθεί η λίστα με τα ονόματα των υπό διαθεσιμότητα εργαζόμενων ενώ είχαν συνάντηση και με τον δήμαρχο Ξάνθης ώστε να συζητηθεί το θέμα.

Από την πλευρά του ο δήμος προχωρά σήμερα το μεσημέρι στη σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ώστε να αποφανθεί για τη στάση που θα κρατήσει και για το εάν θα κοινοποιήσει τη λίστα με τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Οι εργαζόμενοι θα σταματήσουν την κατάληψη στη 13.30 ώστε να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη του δημοτικού συμβουλίου.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ THRAKITODAY.COM ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ:
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012