GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απλήρωτοι και ανασφάλιστοι οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Εργασίας στη Ροδόπη

Τα δεδουλευμένα τριών μηνών διεκδικούν οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας  στην Π.Ε. Ροδόπης, οι οποίοι σε ανακοίνωσή του...

Τα δεδουλευμένα τριών μηνών διεκδικούν οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας  στην Π.Ε. Ροδόπης, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων πως δεν έχουν καταβληθεί οι ασφαλιστικές τους εισφορές στο ΙΚΑ.

Παράλληλα καλούν τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν πρωτοβουλίες και ενέργειες ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής:
«Οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και στο Δήμο Κομοτηνής, που έχουμε προσληφθεί με 5μηνη σύμβαση μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του φορέα ΚΜΟΠ, θέλουμε να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας και την αγανάκτησή μας για τη μη πληρωμή των δεδουλευμένων μας τους τρεις τελευταίους μήνες, λαμβάνοντας υπόψη ότι στο τέλος της προσεχούς βδομάδας λήγει ο χρόνος που θα απασχολούμαστε στο πρόγραμμα.

Επίσης, μετά από επικοινωνία μας με το φορέα που έγινε η ασφάλισή μας (ΙΚΑ), διαπιστώσαμε ότι δεν έγινε μέχρι σήμερα καμία ενέργεια για την ενημέρωση των ημερών ασφάλισης μας στο μητρώο, ούτε για τους δύο μήνες τους οποίους είχαμε πληρωθεί.

Θεωρούμε το γεγονός απαράδεκτο και καλούμε τους αρμόδιους φορείς να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να γίνει άμεσα η καταβολή των χρημάτων που μας οφείλονται, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε μέρος των βιοποριστικών μας αναγκών.

Επίσης, ζητούμε από τους πολιτικούς εκπροσώπους και τα έντυπα – τηλεοπτικά μέσα της περιοχής να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν στην ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας».

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012