GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σαμοθράκη: "Θα αναστείλουμε τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών"

-Δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα ούτε για τις ανάγκες θέρμανσης. Επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη απέστειλε ο Δήμ...

-Δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα ούτε για τις ανάγκες θέρμανσης.

Επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη απέστειλε ο Δήμαρχος Σαμοθράκης Γιώργος Χανός γνωστοποιώντας του ότι ο Δήμος Σαμοθράκης είναι υποχρεωμένος «να σταματήσει τη λειτουργία υπηρεσιών του». Αυτό είναι απόρροια των οικονομικών ζητημάτων που εκκρεμούν, καθώς τα χρήματα του δήμου είναι δεσμευμένα λόγω των διαφορών με εργολάβο.

Ως εκ τούτου τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της απόφασης ο Δήμος δεν έχει στη διάθεσή του χρήματα για την κάλυψη των αναγκών του. Δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα, γι’ αυτό και πρόκειται να σταματήσει η κίνηση των οχημάτων του δήμου (απορριμματοφόρα, λεωφορεία, μηχανήματα). Δεν υπάρχουν χρήματα για τις ανάγκες θέρμανσης, γι’ αυτό και πρόκειται να ανασταλεί η λειτουργία υπηρεσιών ( Κοινωφελής Επιχείρηση, Δημοτικός Παιδικός Σταθμός, Σχολικές Μονάδες, Σφαγεία).

Ο κ. Χανός ζητά άμεση λύση προκειμένου να αποτραπεί η αναστολή λειτουργίας του Δήμου κι των Υπηρεσιών και οι συνέπειες που θα συνεπαγόταν κάτι τέτοιο.
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012