GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίσκεψη Γιαννακίδη-Καραλίδη στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης

Τις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης, η οποία έχει μετατραπεί σε Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών, επισκέφτηκαν το μεσημέρι τη...

Τις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης, η οποία έχει μετατραπεί σε Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών, επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Άρης Γιαννακίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Φώτης Καραλίδης.
 
Σκοπός της επίσκεψης ήταν το να διαπιστωθεί επί τόπου η κατάσταση που επικρατεί στην Αστυνομική Σχολή καθώς μετά την εξέγερση των λαθρομεταναστών στην Κομοτηνή εκφράστηκαν ανησυχίες για κάτι αντίστοιχο στην Ξάνθη.
 
Από πλευράς των υπευθύνων αστυνομικών έγινε γνωστό πως μέχρι στιγμής δεν τίθεται τέτοιο θέμα και πως οι όποιες διαμαρτυρίες των λαθρομεταναστών παρουσιάζουν μεμονωμένο χαρακτήρα και δεν συνοδεύονται από άσκηση βίας.

Μετά και την ολοσχερή καταστροφή των κοιτώνων της Αστυνομικής Σχολής Κομοτηνής, εξετάζεται πολύ σοβαρά η άμεση μετεγκατάσταση των λαθρομεταναστών σε άλλο μέρος, με την Αστυνομική Σχολή Ξάνθης να παρουσιάζεται ως μια επιλογή. Ωστόσο μέχρι στιγμής αυτό δεν επιβεβαιώνεται από καμία πηγή.
ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012