GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αν. Έλληνες Ξάνθης: «Από ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ και ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΥΣ χορτάσαμε»

Με αφορμή την εμφάνιση των εξαφανισμένων τους δυο τελευταίους μήνες Βουλευτών της Συγκυβέρνησης του Ν. Ξάνθης, όπου ο ένας ξαφνικά θυμήθ...

Με αφορμή την εμφάνιση των εξαφανισμένων τους δυο τελευταίους μήνες Βουλευτών της Συγκυβέρνησης του Ν. Ξάνθης, όπου ο ένας ξαφνικά θυμήθηκε την ύπαρξη των λαθρομεταναστών, ο δε άλλος συνεχίζει να δηλώνει ΑΠΩΝ τους θυμίζουμε ότι:

Οι δηλώσεις κ. Α. Κοντού, βουλευτής ΝΔ, για την Συγκυβέρνηση και τους Υπουργούς:
•    Οι κυβερνητικές αποφάσεις δε μπορεί να λαμβάνονται με κριτήριο το .ποιος έχει «μπάρμπα στην Κορώνη».
•    Προσωπικά, διαχωρίζω πλήρως τη θέση μου από αυτή την απόφαση, διαμαρτύρομαι απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό της χώρας για το έλλειμμα αξιοπιστίας κυβερνητικών στελεχών.
•    …….«δεν βγαίνει άκρη»……………
•    Με επιστολή του που κοινοποίησε στον Τύπο ο Αλ. Κοντός κάνει λόγο για αναξιόπιστους τους Δημήτρη Σταμάτη και Νίκο Δένδια.
•    ΕΠΙΜΕΝΕΙ και δεν ψηφίζει κρίσιμα Νομοσχέδια της Κυβέρνησης ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, αν δεν αρθεί η αδικία για την κατάργησης της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης.
•    «ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ.»
•    Οι κύριοι Δένδιας και Ευριπίδης Στυλιανίδης ως Υπουργοί πρόσβαλαν την αξιοπιστία της Κυβέρνησης.

    
Οι δηλώσεις κ. Δ. Σαλτούρου, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, στην σύσκεψη φορέων στην Περιφερειακή Ενότητα Ν. Ξάνθης :
•    Να παραιτηθούμε όλοι μαζί.
  
Ελπίζουμε σήμερα να μην μας φέρουνε το δώρο από το Αθηνοκεντρικό Κράτος της Συγκυβέρνησης ότι η σχολή δε θα λειτουργήσει και θα παραμείνουνε οι λαθρομετανάστες, λόγο του Μνημονίου 3.
    
Τους θυμίζουμε ότι και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, και την φύλαξη των λαθρομεταναστών από ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης  και τις απολύσεις των                 150 000 υπάλληλων αυτοί τα ΨΗΦΙΣΑΝΕ.
    
Γίνανε σημαιοφόροι της Εκτροπής της Δομής της Δημοκρατίας που ενώ την μια μέρα καταψηφίστηκε συγκεκριμένο νομοσχέδιο από την Ελληνική Βουλή το επανέφερε η Συγκυβέρνηση τους, μετά από δυο ημέρες, χωρίς καμία αλλαγή και εφαρμόζοντας την κομματική πειθαρχία το υπερψήφισαν.
    
Όσο για τις ηγετικές τους εμφανίσεις που προσπαθούνε να κάνουν σε «ασφαλές περιβάλλον» και φιλικά τους μέσα, τους λέμε ότι το θέμα των λαθρομεταναστών δεν προσφέρετε για μικροπολιτική.
        
Το όψιμο ενδιαφέρον ας το αφήσουνε στους καλοκαιρινούς μήνες, που ενώ κάποιοι συμπολίτες μας ξενυχτούσανε έξω από την Αστυνομική Σχολή, αυτοί προσπαθούσαν να μας πείσουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ότι η κατάσταση που τείνει να διαμορφωθεί είναι απολύτως προσωρινή, με παράλληλα οφέλη για την τοπική κοινωνία. Μάλιστα αυτή την άποψη την συμμερίζονταν  και τα τοπικά «ορκισμένα» στελέχη τους, αλλά και οι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών των Κομμάτων τους.
    
Για την προσπάθεια που καταβάλλουν να μας πείσουν ότι είναι «μεγιστάνες» της πολιτικής και «σωσίες» του Νομού μας, τους απαντούμε ότι      η εποχή που φύτρωνε το «κουτόχορτο» έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
    
Οι δηλώσεις του κ. Α. Κοντού Βουλευτή Ν. Ξανθης το 2011 ήταν,
«Αν τολμάτε, απευθυνθείτε στην κοινωνία για να επιβεβαιώσετε και να νομιμοποιήσετε εκεί την καταστροφική πολιτική σας.»
 
ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Α. ΚΟΝΤΕ  ΕΣΕΙΣ  ΚΑΙ  Η  ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΛΜΑΤΕ;
    
Οι  «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» Ν. Ξάνθης ήμασταν οι πρώτοι που ανακοινώσαμε ότι έρχονται οι λαθρομετανάστες και καταργείται η Αστυνομική Σχολή Ν. Ξάνθης στις 03/08/2012. Τότε αυτοί οι κύριοι μας χλεύαζαν και μας αποκαλούσανε κινδυνολόγους.
    
Δηλώνουμε ότι θα είμαστε οι τελευταίοι που θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε κατά της αδικίας και να φωνάζουνε για το δίκιο που έχει η περιοχή μας από τις πρακτικές «εν μια νυκτί» που εφαρμόζει η Συγκυβέρνηση εις βάρος του Νομού μας

Από ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ και ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΥΣ  χορτάσαμε……………

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012