GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κληρονομιά χρεών 607.000 ευρώ στον δήμο Ορεστιάδας από πρώην Επιχείρηση Ανάπτυξης

Το χρέος των 607 χιλιάδων ευρώ προς τη ΔΟΥ, «κληρονομεί» ο δήμος Ορεστιάδας από την πρώην Επιχείρηση Ανάπτυξης Βύσσας. Πρόκειται για αθρ...

Το χρέος των 607 χιλιάδων ευρώ προς τη ΔΟΥ, «κληρονομεί» ο δήμος Ορεστιάδας από την πρώην Επιχείρηση Ανάπτυξης Βύσσας. Πρόκειται για αθροιστικό ποσό το οποίο, αφορά σε εισφορές που δεν είχαν καταβληθεί, πρόστιμα και προσαυξήσεις που επιβλήθηκαν στη συνέχεια. 

Τα στοιχεία της έκθεσης των ορκωτών λογιστών-εκκαθαριστών οι οποίοι ανέλαβαν τη λύση και εκκαθάριση της επιχείρησης μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, το περασμένο καλοκαίρι, εκτός από την οφειλή προς τη ΔΟΥ, περιλαμβάνει περίπου 83 χιλιάδες ευρώ ταμειακό έλλειμα, διάφορα οφειλόμενα ποσά προς τρίτους και ποσά από απαιτήσεις είσπραξης της επιχείρησης.

Να εξουσιοδοτηθεί ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Δημήτρης Μουζάς, για τη διοικητική επίλυση της διαφοράς και την υπογραφή των φύλλων συμβιβασμού με τη ΔΟΥ καθώς και στην ενεργοποίηση κάθε νόμιμης περαιτέρω ενέργειας, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, στη διάρκεια της πρόσφατης του συνεδρίασης.