GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υπό βροχή η στρατιωτική παρέλαση στην Κομοτηνή!

Υπό βροχή και με την συμμετοχή μόνο των στρατιωτικών τμημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κομοτηνή η παρέλαση της 28ηςΟκτωβρίου. Η μαθη...

Υπό βροχή και με την συμμετοχή μόνο των στρατιωτικών τμημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κομοτηνή η παρέλαση της 28ηςΟκτωβρίου. Η μαθητική-πολιτική παρέλαση ματαιώθηκε λόγω του καιρού.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλίανίδης ο οποίος δήλωσε:

«Στις κρίσιμες χώρες που ζει σήμερα το ελληνικό έθνος στρέφουμε το βλέμμα προς το έπος του 40 και εμπνεόμαστε από αυτό. Ενισχύεται η εθνική μας αυτοπεποίθηση και βγαίνει από μέσα από την καρδιά μας το αίσθημα ότι μπορούμε και πάλι να νικήσουμε και να πρωταγωνιστήσουμε στην νέα Ευρώπη.

Είμαι βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός έχει τις αντοχές και η ελληνική πολιτεία τη βούληση να προχωρήσουμε προς τα μπρος εμπνεόμενοι από αυτά που μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας».


«Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι επίκαιρο με την έννοια ότι αυτό που αναζητά ο λαός μας αυτά τα χρόνια είναι ένα νέο συλλογικό εθνικό φρόνιμα» δήλωσε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης και σημείωσε:

«αντίστοιχο με αυτό που οδήγησε τους Έλληνες το 40 όχι απλά να πάρουν μέρος σε ένα πόλεμο και να τον νικήσουν, αλλά να μετέχουν σε ένα πόλεμο με υψηλό φρόνημα».