GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καταγγελίες για διαγραφές προστίμων στον δήμο Ξάνθης – παραιτήσεις και φραστικά επεισόδια!

Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξάνθης, η οποία αναλώθηκε στ...


Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξάνθης, η οποία αναλώθηκε στο ζήτημα της διαγραφής ή μη προστίμων που έχουν βεβαιωθεί για καταπατήσεις κοινόχρηστων χώρων. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος για τη διαγραφή προστίμων από την Επιτροπή Φορολογικών Υποθέσεων ο αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας του δήμου Ξάνθης ανέφερε πως η Επιτροπή ακυρώνει τη λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας προχωρώντας στη διαγραφή των προστίμων. 

Μάλιστα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο κος Χρίστος Πούλιος διάβασε στην αίθουσα των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου πρακτικό από συνεδρίαση της Επιτροπής για την ακύρωση ενός προστίμου το οποίο είχε επιβληθεί σε κατάστημα για την παράνομη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, και στο οποίο αναφερόταν πως τα τραπεζοκαθίσματα μετακινήθηκαν καταλαμβάνοντας χώρο πεζοδρομίου από τους είδους τους πελάτες οι οποίοι ήθελαν να βγουν έξω για να καπνίσουν… 

Παράλληλα αναφέρθηκε πως συνολικά το ύψος των προστίμων που έχει διαγράψει η Επιτροπή Φορολογικών Υποθέσεων ανέρχεται στις 70.000 ευρώ! Το σώμα δεν ενέκρινε κατά πλειοψηφία το εν λόγω θέμα, ενώ τόσο τα μέλη της αντιπολίτευσης όσο και της συμπολίτευσης αλληλοσυγκρούστηκαν.

Παραιτήσεις και φραστικά επεισόδια!
Η συζήτηση του θέματος στιγματίστηκε από το φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στον κ. Θανάση Ξυνίδη και τον κ. Σπύρο Μαζαράκη και οι δύο μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης, με τον μεν πρώτο να υποβάλει την παραίτησή του από την Επιτροπή λέγοντας παράλληλα για τον κ. Μαζαράκη πως ο ίδιος «την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια». Η ένταση δεν περιορίστηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τον κ. Μαζαράκη να υποβάλει και αυτός την παραίτησή του από την ίδια επιτροπή. 

Φραστικό επεισόδιο σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους εκτυλίχθητε και ανάμεσα στους κυρίους Τσεγγελίδη και Φανουράκη.