GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλεξανδρούπολη: Μεταφορά της λαϊκής αγοράς από το εμπορικό κέντρο της πόλης

Σε νέο χώρο, στην οδό Παπαναστασίου, θα μεταφερθεί η λαϊκή αγορά της Αλεξανδρούπολης που μέχρι τώρα πραγματοποιούνταν στην οδό Καραολή κ...

Σε νέο χώρο, στην οδό Παπαναστασίου, θα μεταφερθεί η λαϊκή αγορά της Αλεξανδρούπολης που μέχρι τώρα πραγματοποιούνταν στην οδό Καραολή και Δημητρίου, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης, προκαλώντας έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα. 

Τη νέα χωροθέτηση της αγοράς παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης τονίζοντας ότι σχετική απόφαση έλαβε το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να λυθεί το ζήτημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης και να διευκολύνονται οι καταναλωτές σε ένα σημείο με ευρυχωρία και πολλά σημεία πρόσβασης. Προανήγγειλε μάλιστα τη δωρεάν μετακίνηση με λεωφορεία όσων επιθυμούν να επισκεφθούν την αγορά από περιαστικές περιοχές.

Ωστόσο αντιδράσεις εκφράζουν τα σωματεία των εμπόρων και παραγωγών της λαϊκής αγοράς που εκτιμούν ότι η αλλαγή αυτή θα επιφέρει συνέπειες και θα μειώσει την καταναλωτική κίνηση. Σημειώνεται ότι η λαϊκή αγορά μεταφέρθηκε τον περασμένο καλοκαίρι στην οδό Καραολή και Δημητρίου από το χώρο του λιμανιού όπου διεξαγόταν νωρίτερα, λόγω της εντολής του Οργανισμού Λιμένος να εγκαταλείψει εκείνο το σημείο προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης.