GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μακελειό στην Κομοτηνή – έβγαλαν όπλα, ένας νεκρός και τέσσερεις τραυματίες!

-Η βεντέτα χρόνων μετατράπηκε σε φονική τραγωδία...   Πρωτοφανή επεισόδια εκτυλίχθησαν το βράδυ της Τετάρτης στην Κομοτηνή, όταν δύο ο...

-Η βεντέτα χρόνων μετατράπηκε σε φονική τραγωδία...  

Πρωτοφανή επεισόδια εκτυλίχθησαν το βράδυ της Τετάρτης στην Κομοτηνή, όταν δύο οικογένειες διαπληκτιστήκαν λεκτικά φτάνοντας στο σημείο να πιάσουν τα όπλα, να ανταλλάξουν πυροβολισμούς και να χάσει τη ζωή του ένας 29χρόνος στην περιοχή του Αναχώματος (Αλάν Κουγιού) στην Κομοτηνή.

Από την έρευνα του ThrakiToday.com προκύπτει ότι αρχικά σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο από τα μέλη των οικογενειών οι οποίες είχαν προηγούμενα καθώς είχαν διαπληκτιστεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν απασχολώντας εντόνως την Αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε η ανταλλαγή των πυροβολισμών με τους εμπλεκόμενους να βγάζουν κυνηγετικά όπλα πυροβολώντας ο ένας τον άλλον. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 29χρόνος πατέρας δύο παιδιών ο οποίος έβγαλε το κεφάλι του από το αμάξι για να δει τι συμβαίνει ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν άλλοι τέσσερεις, μια γυναίκα 31 ετών, ένας άντρας 36χρόνων ένας 9χρόνος καθώς και ένας 17χρόνος, που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο 29χρόνος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου και κατέληξε λίγο αργότερα, ενώ και οι ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.  Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής εκδήλωσης Κνα, ενώ οι 20 πυροβολισμοί που έπεσαν αναστάτωσαν την τοπική κοινωνία της Κομοτηνής.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν επτά δράστες, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους από την Αστυνομία, καθώς μετά τον τραυματισμό του άτυχου 29χρόνου τράπηκαν σε φυγή.