GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βούλιαξαν στο 0-0 Ξάνθη και Βέροια! (Δείτε βίντεο με φάσεις)

Η βροχή ασταμάτητη. Ο αγωνιστικός χώρος βαρύς και με πολλές… παγίδες για τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, Βέροια και Ξάνθη παρά το ισόπαλο...

Η βροχή ασταμάτητη. Ο αγωνιστικός χώρος βαρύς και με πολλές… παγίδες για τους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, Βέροια και Ξάνθη παρά το ισόπαλο δίχως τέρματα μεταξύ τους αποτέλεσμα, έδειξαν ότι αν μη τι άλλο είχαν το φιλότιμο να προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες.

Το 0-0 για τη Βέροια που αγωνιζόταν για ένα ημίχρονο με δέκα, λόγω της αποβολής του Γεωργιάδη, ήταν ένας καλοδεχούμενος βαθμός.

Στον αντίποδα η Ξάνθη συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Η Βέροια με δεδομένες τις συνθήκες της αναμέτρησης και το γεγονός ότι για ένα ολόκληρο ημίχρονο έπαιζε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Γεωργιάδη για το εκτός φάσης χτύπημα στον Μαρσελίνιο, μπορεί να είναι ικανοποιημένη από την ισοπαλία και τον ένα βαθμό. Ωστόσο, η εικόνα της, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος άφηνε υποσχέσεις για κάτι περισσότερο.

Στον αντίποδα η Ξάνθη δεν λέει να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται και μετά από αυτή την αναμέτρηση στην προτελευταία θέση, διευρύνοντας μάλιστα και το αρνητικό σερί των αγώνων χωρίς νίκη, στους πέντε.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τον κύριο υπαίτιο της κατάστασης αυτής να είναι ο αγωνιστικός χώρος. Το τερέν του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας σε πολλά σημεία του θύμιζε… πισίνα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν πολύ οι προσπάθειες των δύο ομάδων. Η Βέροια προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της και δημιούργησε κάποιες φάσεις με τον Ολαϊτάν στο 11’ με σουτ μέσα από την περιοχή και του Μπαργκάν στο 14’ με απευθείας φάουλ. Η μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στον 43’ όταν ο Μπαργκάν βγήκε μόνος του απέναντι στον Λούντιγκιν, από πάσα του Ιωάννου και έστειλε την μπάλα να περάσει έξω. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γεωργιάδης της Βέροιας είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για χτύπημα εκτός φάσης στον Μαρσελίνιο.

Η Ξάνθη με παίκτη παραπάνω μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε να πετύχει ένα γκολ που θα τις έδινε προβάδισμα για τη νίκη. Ωστόσο, πέρα από κάποιες υποψίες ευκαιριών με πρωταγωνιστή τον Μαρκόφσκι, δεν κατάφερε παρά την υπεροχή της να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι πίεσαν προς το τέλος του αγώνα για το νικητήριο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν και ήρθε το 0-0 που αδικεί την εικόνα των δύο ομάδων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε τις φάσεις της αναμέτρησης:



Βέροια: Λόπεζ, Γεωργιάδης, Άλβες, Σνάουτσνερ, Καλί, Καλογέρης, Καφές (59’ Ζε Βιτόρ), Ολαϊτάν, Κόστλι (46’ Αμαραντίδης), Μπαργκάν, Ιωάννου (70’ Καλτσάς)

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Πέρεζ, Μενέντες, Μπάρμπας

Ξάνθη: Λοντίγκιν, Μαρσελίνιο (75’ Πλατέλλας), Καζούμπα, Μαρκόφσκι, Βασιλακάκης, Βάλλας, Ντάνι, Φλίσκας (60’ Ονουάτσι), Μαρίν (60’ Μάνταλος), Μπαξεβάνης, Γούτας

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Ράνος, Τριάδης