GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέο ρεκόρ για το ThrakiToday.com τον Αύγουστο – 5.000 επισκέπτες/μέρα!

Το φράγμα των 5.000 μοναδικών επισκεπτών ανά ημέρα έσπασε το ThrakiToday.com τον μήνα Αύγουστο, καταγράφοντας νέο ρεκόρ. Ήδη από το ...

Το φράγμα των 5.000 μοναδικών επισκεπτών ανά ημέρα έσπασε το ThrakiToday.com τον μήνα Αύγουστο, καταγράφοντας νέο ρεκόρ.


Ήδη από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου η πλούσια ύλη και θεματολογία του ThrakiToday.com μονοπώλησε το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού, προσελκύοντας καθημερινά 4.500-5.500 μοναδικούς επισκέπτες κατά Μ.Ο. Στις 13 Αυγούστου οι μοναδικοί επισκέπτες του site έφτασαν το ιστορικό υψηλό των 8.879 επισκεπτών, με τον 49χρόνο υπέρβαρο άντρα από την Κομοτηνή, Σερήφ Σιαχίν Μουσταφά να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των αναγνωστών, ενώ την ίδια στιγμή το βίντεο με τα όσα ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα του ThrakiToday.com άγγιξε τις 100.000 προβολές και ξεπέρασε τα 500 σχόλια.
 
Σον ίδιο ρυθμό και στον ίδιο τόνο συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, με τα πρωτογενή θέματα του ThrakiToday.com να αναδημοσιεύονται από δεκάδες άλλους διαδικτυακούς ιστοτόπους.

Η δημοσιογραφική ομάδα του ThrakiToday.com ήδη δρομολογεί μια σειρά από ενέργειες για την περαιτέρω βελτίωση και εμπλουτισμό της θεματολογίας του site, παραμένοντας σε διαρκή εγρήγορση για την παροχή έγκυρης, αξιόπιστης και τεκμηριωμένης ενημέρωσης.