GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επαναλειτουργεί η Αστυνομική Σχολή Διδυμοτείχου, πλημμύρισε από δόκιμους!

-Συνεχίζουν ως Κέντρα Κράτης Μεταναστών Ξάνθη και Κομοτηνή -Στο Διδυμότειχο οι δόκιμοι της Κομοτηνής για εξετάσεις…    Με δόκιμους α...

-Συνεχίζουν ως Κέντρα Κράτης Μεταναστών Ξάνθη και Κομοτηνή
-Στο Διδυμότειχο οι δόκιμοι της Κομοτηνής για εξετάσεις… 

 

Με δόκιμους αστυνομικούς πλημμύρισαν οι εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Σχολής Διδυμοτείχου το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να διεξαχθούν πτυχιακά μαθήματων όσων ολοκλήρωσαν την πρακτική τους εξάσκηση.

Μάλιστα, στη σχολή φιλοξενούνται πλέον των δόκιμων που έχουν εκπαιδευτεί στο Διδυμότειχο και σπουδαστές από την Αστυνομική Σχολή Κομοτηνής, η οποί συνεχίζει να λειτουργεί ως Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών. Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για επαναλειτουργία των Σχολών Ξάνθης και Κομοτηνής, η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει το αντίθετο, καθώς οι δόκιμοι αστυνομικοί της Κομοτηνής θα εξεταστούν στα πτυχιακά του μαθήματα στο Διδυμότειχο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη των δόκιμων της Σχολής της Ξάνθης.

Παράλληλα, μπορεί σε πρώτη ανάγνωση η εξέλιξη αυτή να φαντάζει ελπιδοφόρα για το μέλλον της Αστυνομικής Σχολής Διδυμοτείχου, καθώς προμηνύει τη συνέχιση της λειτουργίας της, αυτό ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και δεν είναι σίγουρο ότι μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις των δοκίμων θα συνεχίσει η σχολή να λειτουργεί.