GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκκληση για βοήθεια από τη Φιλοζωική Κομοτηνής!

Στο καταφύγιό μας, το οποίο συντηρούμε αποκλειστικά με δικά μας έξοδα, και σε ένα χώρο περίπου 2 στρεμμάτων με 8 αυλές, φιλοξενούμε γύρω...

Στο καταφύγιό μας, το οποίο συντηρούμε αποκλειστικά με δικά μας έξοδα, και σε ένα χώρο περίπου 2 στρεμμάτων με 8 αυλές, φιλοξενούμε γύρω στα 200 ζώα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα με τη συμβίωσή τους, γιατί υπάρχει συνωστισμός και κατά συνέπεια συχνά ατυχήματα.

Για το λόγο αυτό, ζητάμε τη βοήθεια όλων, για να αγοράσουμε υλικά για την κατασκευή νέων χώρων καθώς επίσης και για τη διαμόρφωση των προϋπάρχοντων, ώστε να μπορέσουμε να διαφυλάξουμε την ομαλή συμβίωση των ζώων που φιλοξενούμε, χωρίς ατυχήματα και χωρίς θανάτους.

Ζητάμε, από οποιονδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει κατασκευάζοντας στέγαστρα για να μπορούν να προφυλαχθούν τα ζωάκια μας από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, διάφορα υλικά οικοδομών, σκυρόδεμα, τσιμέντο και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους εργολάβους οικοδομών, είτε να μας βοηθήσουν με την ανέγερση των νέων χώρων και τη διαμόρφωση του καταφυγίου μας, είτε να μας προσφέρουν κάποια υλικά οικοδομών.

Επίσης όσοι έχετε σπιτάκια τα οποία δεν χρειάζεστε πλέον, κουβέρτες, παλιά χαλιά αν μπορείτε να μας τα χαρίσετε γιατί τα έχουμε πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Όποιος μπορεί να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, ας επικοινωνήσει μαζί μας στο 6944620973 και στο 6948587887. Διεύθυνση Απ. Αποστολίδη 5, Τ.Κ. 69100 Κομοτηνή