GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ξάνθης για το κλείσιμο της Αστυνομικής Σχολής

Μετά την επικοινωνιακή και πολιτική χειμερία νάρκη στην οποία είχε περιπέσει το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΝΟΔΕ Ξάνθης, η οποία παρά...

Μετά την επικοινωνιακή και πολιτική χειμερία νάρκη στην οποία είχε περιπέσει το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΝΟΔΕ Ξάνθης, η οποία παρά τη διαρκή αποψίλωση της ευρύτερης περιοχής της Ξάνθης δεν πήρε θέση, η Νομαρχιακή της ΝΔ στην Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει την Αστυνομική Σχολή Ξάνθης, λειτουργώντας παράλληλα τις σχολές σε Κομοτηνή και Διδυμότειχο.
 
Η ανακοίνωση, το ύφος και το περιεχόμενο της οποίας είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση του βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ κου Αλέξανδρου Κοντού για το ίδιο θέμα, αναφέρει:
     
Μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις αναφορικά με την φιλοξενία λαθρομεταναστών στην Σχολή Αστυφυλάκων της Ξάνθης και τελικά την απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της, ως κομματική οργάνωση, εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας και την αγανάκτησή μας για την παύση λειτουργίας της έστω κι αν πρόκειται για προσωρινή όπως υποστηρίζεται. 

Σύσσωμη η οργάνωση δηλώνει κάθετα αντίθετη στο παραπάνω ενδεχόμενο! 
  
Μόνο ως υποκριτική μπορεί να χαρακτηρισθεί η στάση των αρμοδίων , τόσο του υπουργού Επικρατείας βάσει των όσων πληροφορηθήκαμε ότι διημείφθησαν, όσο και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που το προηγούμενο διάστημα συνεχώς διαβεβαίωνε για τη συνέχιση λειτουργίας της Σχολής Αστυνομίας της Ξάνθης! Αποδεικνύεται ότι «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» όσον αφορά την Ξάνθη!
  
Δεν μπορείτε κύριοι με τις λογικές και τις πρακτικές σας να διχάζετε τους Θρακιώτες και να αγνοείτε την Ξανθιώτικη κοινωνία!