GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τελετή ονομασίας και απονομή πτυχίων σε νέους Αστυφύλακες στο Διδυμότειχο

Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Σεπτεμβρ...

Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, η τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων στους νέους Αστυφύλακες.

Τον Αρχηγό του Σώματος συνόδευε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Παπαδόπουλος, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν φορείς της Αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και οι γονείς και συγγενείς των νεοεξερχομένων.

Αντίστοιχες τελετές ονομασίας και απονομής πτυχίων στους νέους Αστυφύλακες, πραγματοποιήθηκαν σε Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων, σε όλη τη χώρα. Συνολικά, εννιακόσιοι τριάντα έξι (936) νέοι Αστυφύλακες έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο και θα ενταχθούν το προσεχές διάστημα στις αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο και τη δράση της Ελληνικής Αστυνομίας.