GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον αέρα η εξεταστική του Σεπτέμβρη σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου διακόπτεται η εξεταστική περίοδος στα ΑΕΙ, αφού οι καθηγητές έχουν εξαγγείλει απεργία, η οποία μπορεί να ε...

Από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου διακόπτεται η εξεταστική περίοδος στα ΑΕΙ, αφού οι καθηγητές έχουν εξαγγείλει απεργία, η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε κινητοποίηση διαρκείας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για τη μείωση των αποδοχών τους που προβλέπεται στα ειδικά μισθολόγια.

H Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας των Πανεπιστημιακών (ΠΟΣΔΕΠ) αποφάσισε, στη συνεδρίασή της, να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, «κόβοντας» στη μέση την εξεταστική περίοδο.

Την επομένη της απεργίας, δηλαδή την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να συνεδριάσει η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΟΣΔΕΠ και να οριστικοποιήσει τη διάρκεια και τη μορφή των κινητοποιήσεων στις οποίες προσανατολίζεται ο κλάδος. Και στα ΤΕΙ, όμως, οι καθηγητές αναμένεται να μην παραμείνουν αμέτοχοι και να ακολουθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους τις δυναμικές κινητοποιήσεις.