GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απεργιακές κινητοποιήσει από το ΠΑΜΕ Ξάνθης

Η Γραμματεία Π.Α.ΜΕ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ χαιρετίζει τους εκατοντάδες, εργαζόμενους στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, τους Βιομηχανικούς εργάτες, το...

Η Γραμματεία Π.Α.ΜΕ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ χαιρετίζει τους εκατοντάδες, εργαζόμενους στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, τους Βιομηχανικούς εργάτες, τους μικροεπαγγελματίες, τους μαθητές και φοιτητές, τους συνταξιούχους που συσπειρώνονται στο νεοϊδρυθέν σωματείο τους, που ένωσαν σήμερα (τη Τετάρτη) τη φωνή τους και μαζικοποίησαν την απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. Η απεργία περιφρουρήθηκε στον χώρο της SUN LIGHT από νωρίς τα ξημερώματα και παρά την τρομοκρατία, τις μεθοδεύσεις, τις απειλές διευθυντικών στελεχών του εργοστασίου   κανένας εργάτης δεν μπήκε για δουλειά.
 
Σήμερα συνολικά οι εργαζόμενοι  βροντοφώναξαν για ενότητα κι αγώνα για:
- να πληρώσει την κρίση η πλουτοκρατία.
- να μην περάσουν τα νέα μέτρα λαιμητόμος για την εργατική τάξη.
- να μην περάσει η νέα φοροληστεία, να μην πληρωθούν τα χαράτσια.
- να μην μείνει μόνος του κανένας, μπροστά στη νέα βαρβαρότητα.

    
Οι εργαζόμενοι μπορούν να ζήσουν χωρίς μνημόνια κι αφεντικά. Κλιμακώνουμε την πάλη μας το επόμενο διάστημα, με αγωνιστική συσπείρωση σε κάθε εργασιακό χώρο, με οργάνωση των εργαζομένων σε ταξικά σωματεία, που είναι η απάντηση στην θυελλώδη επίθεση που δέχονται στα δικαιώματά τους οι εργαζόμενοι. Η πορεία συμβολικά κατάληξε στα γραφεία της ΔΕΗ, όπου οι διαδηλωτές δήλωσαν ότι θα προβάλουν κάθε δυνατή αντίσταση ώστε κανένα σπιτικό να μην μείνει χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο.
Γραμματεία Π.Α.ΜΕ.  Ν. ΞΑΝΘΗΣ