GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Συνελήφθη εφοριακός για δωροδοκία!

-Ο δράστης κατά το παρελθόν αποκόμισε από άλλου τρεις ημεδαπούς διάφορα χρηματικά ποσά    Συνελήφθη την Πέμπτη (27-9-2012) το μεση...

-Ο δράστης κατά το παρελθόν αποκόμισε από άλλου τρεις ημεδαπούς διάφορα χρηματικά ποσά 

 

Συνελήφθη την Πέμπτη (27-9-2012) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 35χρονος εφοριακός, κατηγορούμενος για δωροδοκία για νόμιμες πράξεις.  

Ειδικότερα, την Πέμπτη το πρωί, μία 39χρονη ημεδαπή, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ότι μετέβη στη Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής, για την έκδοση βεβαίωσης μη υποβολής φορολογικής δήλωσης, όπου ο δράστης, προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της, απαίτησε από αυτήν την καταβολή του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ.

Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από τους αστυνομικούς, κατά την οποία προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και παρουσιάστηκε εκ νέου η 39χρονη στη Δ.Ο.Υ., για την έκδοση της βεβαίωσης. Εκεί, ο 35χρονος, απαίτησε ξανά από τη 39χρονη το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο και του το παρέδωσε.

Ακολούθως επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο και συνέλαβαν το δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Όπως προέκυψε μέχρι στιγμής, ο 35χρονος, σε προγενέστερο χρόνο, είχε απαιτήσει και από άλλους τέσσερις (4) ημεδαπούς διάφορα χρηματικά ποσά, για την έκδοση νόμιμων βεβαιώσεων, αποκομίζοντας από τους τρεις εξ αυτών το ποσό των 500 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.