GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Είχαν κλέψει 250 κιλά καλωδίων… και συνέχιζαν ανενόχλητοι!

Συνελήφθη την Πέμπτη (13-9-2012) το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήμα...

Συνελήφθη την Πέμπτη (13-9-2012) το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή καλωδίων, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα στον 37χρονο ομοεθνή συνεργό του, ο οποίος και αναζητείται.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι μαζί με τον 37χρονο και άλλους δύο άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, αποπειράθηκαν να αφαίρεσουν, από εργοστάσιο, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, διάφορα καλώδια.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες, τις βραδινές ώρες της 11-12/9/2012 και 12-13/9/2012 αφαίρεσαν από το ίδιο εργοστάσιο, συνολικά 250 κιλά καλωδίων.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και ένα καρότσι μεταφοράς αντικειμένων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα.  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 37χρονου και την ταυτοποίηση των στοιχείων των άλλων δύο δραστών.