GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σπουδαία νίκη Πανθρακικού 1-0 με τον Παναθηναϊκό (δείτε video)

Μια πολύ σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0 πέτυχε η ομάδα της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τ...

Μια πολύ σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0 πέτυχε η ομάδα της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι δύο ομάδες μπορεί να πρόσφεραν ένα μέτριο, από άποψης φάσεων, παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και αμφιλεγόμενες φάσεις, ωστόσο η ομάδα του Πανθρακικού ήταν αυτή που τελικά στάθηκε τυχερή, όπως δήλωσε και ο σκόρερ της, και κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα, παίρνοντας τόσο τους τρεις πολύτιμους βαθμούς όσο και μια ψυχολογική ανάταση ικανή να εμψυχώσει τους παίκτες για τις επόμενες αγωνιστικές.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, και ενώ είχαν προηγηθεί χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, ο Παπαδόπουλος, πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ήταν αυτός που κατάφερε να δώσει τη λύση βρίσκοντας δίκτυα και στέλνοντας στα ουράνια του φιλάθλους του Πανθρακικού, οι οποίοι ζητωκραύγαζαν βλέποντας την ομάδα τους να βρίσκεται μια ανάσα πριν τη μεγάλη νίκη.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Κομοτηνή λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα όπου γνώρισε την αποθέωση από φιλάθλους του που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο, δημιουργώντας θερμή κερκίδα για τους πράσινους.

Το παιχνίδι:
Ο Φερέρα παρέταξε την ομάδα του χρησιμοποιώντας και τον Κουίνσι αλλά και τον Σισοκό θέλοντας να κάνει ακόμα πιο επιθετικό το Τριφύλλι και να βρει λύση στο σκοράρισμα. Που από ότι φαίνεται εξελίσσεται σε "γάγραινα" για τον Παναθηναϊκό.

Δεν τα κατάφερε όμως καθώς οι παίκτες του ήταν άστοχοι και πλήρωσαν την αστοχία τους. Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που ναι μεν είχαν λιγότερες φάσεις από τους πράσινους αλλά εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε στο 83' σκοράροντας μετά από ωραία αντεπίθεση και τελείωμα του Παπαδόπουλου.

Γήπεδο: Κομοτήνης

Διαιτητής: Αρετόπουλος

Πανθρακικός (Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης (66' Σκλιοπίδης), Βαϊρουά (76' Μουνάφο), Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μακροδημήτρης, Χρήστου, Μπαϊκαρά (66' Μίνγκας), Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

Παναθηναϊκός
(Φερέιρα): Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Ζέκα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος (67' Μαυρίας), Σεϊταρίδης (59' Μαρίνος), Φορναρόλι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι (70' Τοτσέ).

Κίτρινες κάρτες: 25' Χριστοδουλόπουλος, 26' Μακρηδημήτρης, 43' Στάθης, 50' Σαρακατσάνος, 66' Κουίνσι

Κόκκινη κάρτα: -

Σκόρερ: 83' Παπαδόπουλος

Το ThrakiToday.com βρέθηκε τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου και παρουσιάζει το τι κατέγραψε η κάμερά του από τον αγώνα: