GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αναγνώστη για την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης του Δήμου Αβδήρων

Αναγνώστης του www.tsantiri.gr μας έστειλε την καταγγελία του για την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης του Δήμου Αβδήρων. Η καταγγελία του α...

Αναγνώστης του www.tsantiri.gr μας έστειλε την καταγγελία του για την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης του Δήμου Αβδήρων.

Η καταγγελία του αναγνώστη μας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου δεν δημοσιεύουμε για προφανείς λόγους, έχει ως εξής:

Σας αποστέλλω λογαριασμό της  ΔΕΥΑΑ σχετικά με τον λογαριασμό νερού που εκδόθηκε στο όνομα … στην Μάνδρα Ξάνθης του Δήμου Αβδήρων.

Ο πληρωμένος λογαριασμός είναι για το διάστημα από 21/08/2010 έως 31/12/2011 που εκδόθηκε στις 22/05/2012 και μας έχει αποσταλεί στην Αθήνα που είναι ο τόπος κατοικίας μας και που έληγε στις 15/6/2012 και πληρώθηκε στις 03/07/2012 στον Δήμο Αβδήρων.

Στον επόμενο λογαριασμό που μας απεστάλη για το διάστημα από 1/1/2012 έως 31/3/2012 μας έχουν χρεωθεί τόκοι ληξιπρόθεσμων 0.44 ευρώ.
Και αυτά συμβαίνουν στην Ξάνθη, μια περιοχή που κατοικείται αποκλειστικά από αγρότες στους οποίους το νερό είναι μέγιστη ανάγκη. Επιπλέον όλοι καταλαβαίνουμε την ιδιαιτερότητα της Ξάνθης.

Μήπως έχουν σκοπό να μας κάνουν να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας; Μάλλον ΔΕΝ θα το καταφέρουν.
Σας επισυνάπτω και το ενημερωτικό σημείωμα που μας στάλθηκε από τον Δήμο Αβδήρων όπου αναγράφεται πως αποφασίστηκε να κόβεται το νερό με το πέρας της ημερομηνίας λήξης χωρίς άλλη ειδοποίηση. Μιλάμε ασφαλώς για την πρώτη ιδιωτικοποίηση ενός δημόσιου αγαθού σαν το νερό.

Επιπλέον θα ήθελα να σας ενημερώσω και να το ψάξετε περαιτέρω, τι συμβαίνει με τις ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης που ξεφυτρώνουν σαν τα …μανιτάρια, πουλώντας τάχα προστασία στους ανήμπορους γέροντες και στοιχίζει για το κάθε σπίτι 10 ευρώ συν τον Φ.Π.Α.
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την παρουσία αυτών των εταιριών, οι παραβιάσεις των σπιτιών έχουν ραγδαία… αύξηση! Προφανώς για εκφοβισμό…
Επιπλέον στα χωριά υπάρχουν εξοχικά σπίτια που ανοίγουν από τους ιδιοκτήτες τους, μια φορά τον χρόνο.

Επισυνάπτουμε τα έγγραφα που μας απέστειλε ο αναγνώστης μας με την ευχή να εισακουστεί από τους αρμόδιους: