GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέο διήμερο «λουκέτο» στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου βάζουν οι δήμοι

Σε αναστολή της λειτουργίας των δήμων για τις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, προσανατολίζεται πλέον η ΚΕΔΕ, ενώ τις ημέρες των κινητοποιήσεων θα...

Σε αναστολή της λειτουργίας των δήμων για τις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, προσανατολίζεται πλέον η ΚΕΔΕ, ενώ τις ημέρες των κινητοποιήσεων θα επιδιώξει νέα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να ενημερωθεί για τα νέα μέτρα 2013-2014, ενώ παράλληλα θα ζητήσει συνάντηση με το Προεδρείο της Βουλής και θα υποβάλλει αίτημα για κοινή συνεδρίαση με τις Επιτροπές Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομικών. Επίσης μεταξύ των άλλων, σε ψήφισμα που εκδόθηκε, αποφασίστηκε, το έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ να παραμείνει ανοικτό έτσι ώστε, ανά πάσα στιγμή να υπάρχει η δυνατότητα επανεκτίμησης της κατάστασης...Ως «κόκκινες γραμμές», η ΚΕΔΕ θέτει την απόδοση των 2,7 δις ευρώ, σύμφωνα με τον κρατικό προϋπολογισμό και τις δεσμεύσεις Παπαδήμου, την απόδοση των 380 εκ. Ευρώ για επενδύσεις (ΣΑΤΑ), όπως προβλέπεται στον κρατικό προϋπολογισμό, την απόδοση της 4ης δόσης των παρακρατηθέντων για το 2012, ύψους 214 εκ. Ευρώ κλπ. 

«Κρατούσαμε μικρό καλάθι, το οποίο και παρέμεινε άδειο τελικά. Πήραμε μόνο υποσχέσεις για την κάλυψη των κενών της μισθοδοσίας για τους επομένους μήνες» σχολίασε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι «άσχημη» για την τοπική αυτοδιοίκηση.