GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πάνος Καμμένος: Συνεχίζονται οι προκλήσεις στη Θράκη!

«Η επίσκεψη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων στη Θράκη είναι μια συνέχεια των προκλήσεων που έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια στην περι...

«Η επίσκεψη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων στη Θράκη είναι μια συνέχεια των προκλήσεων που έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή.  Μια από αυτές τις προκλήσεις είναι και το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή καθώς και οι οργανώσεις που δημιουργούνται και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια αποσταθεροποίηση στην Θράκη» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κος Πάνος Καμμένος μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα, κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία στην περιοχή της Θράκης, επίσκεψη που συνοδεύτηκε από ποικίλες και έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες πολιτών.

«Επισκέφτηκε τη χώρα μας ο αρχηγός μιας παράνομης και καταχρηστικής οργάνωσης, πέρασε τα σύνορα μας έχοντας στο αυτοκίνητό του το σήμα των Γκρίζων Λύκων» τόνισε ο κος Καμμένος, εκτιμώντας πως η επίσκεψη αυτή συνοδεύτηκε από «δημιουργία πυρήνων των Λύκων στην περιοχή». Όπως μάλιστα σημείωσε ο ίδιος αναφερόμενος στη στάση που κράτησε η πολιτική ηγεσία για τη συγκεκριμένη επίσκεψη «το ερώτημα είναι ποια κόμματα θα αντιδράσουν σε τέτοιες προκλήσεις; Αυτά που βάζουν στα ψηφοδέλτια τους υποψήφιους, όχι έλληνες Πομάκους όπως πράξαμε εμείς, αλλά αυτούς που αμφισβητούν τα σύνταγμα της χώρα μας; ».

Παράλληλα, ο κος Καμμένος μιλώντας στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε και στα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή της Ξάνθης και της Θράκης, λέγοντας πως «η Θράκη βρίσκεται στην πρώτη θέση της ατζέντας μας και έχουμε διαρκή ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής. Για το θέμα της ΣΕΚΑΠ έχω να πω, πως πρέπει να διασφαλίσουν τη λειτουργία του εργοστασίου, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, όχι να διαπραγματεύονται την πώληση τέτοιων νευραλγικών μονάδων ώστε να τις κλείσουν κάποιοι ανταγωνιστές τους ». Μάλιστα, ο κος Καμμένος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση μαζικής εκλογικής δωροδοκίας, που σημειώθηκε στην Ξάνθη ανήμερα των εκλογών της 6ης Μαΐου και η οποία εκδικάστηκε,  λέγοντας πως «υπάρχουν σε εξέλιξη δικαστικές έρευνες που διενεργούνται αυτή τη στιγμή στην Ξάνθη. Πρέπει να ξέρουν ότι η ασυλία δεν έχουν αυτοί που πλήρωσαν για να αγοράσουν ψήφους. Θα δούμε ποιοι προσπάθησαν να εκβιάσουν και να χρησιμοποιήσουν πολιτικά τους πολίτες της Ξάνθης»