GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προσπάθησαν να εξαπατήσουν 85χρόνη στην Καβάλα

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (26-6-2012) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολ...

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (26-6-2012) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 (άντρας) και 38 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και απείθεια.

Συγκεκριμένα, οι δράστες, την Τρίτη (26-6-2012) το πρωί, επιβαίνοντες στο Ι.Χ.Ε.  αυτοκίνητο του 42χρονου, μετέβησαν σε χωριό της Καβάλας, όπου η δράστιδα προσέγγισε 85χρονη ημεδαπή και αφού παρουσιάστηκε ως λογίστρια του Δήμου και των τέκνων της, προφασιζόμενη οικονομικές εκκρεμότητες αυτών, προσπάθησε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 500 Ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.  

Κατόπιν σχετικής καταγγελίας, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν το όχημα των δραστών, σε χωριό της Καβάλας.

Ακολούθως, οι δράστες, αφού αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στην υπόδειξη  των αστυνομικών να τους ακολουθήσουν στο αστυνομικό κατάστημα, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν,  πλην όμως, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, ακινητοποιήθηκαν άμεσα, σε αγροτική περιοχή της Καβάλας και συνελήφθησαν.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το  Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης .