GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο υποψήφιος της Ν.Δ. Πετσενίκ Αδνάν δεν υποστηρίζει την υποψηφιότητά του.

Αναταραχή στην ΝΟΔΕ Ξάνθης μετά την ηχηρή αποχώρηση από την ενεργό στήριξη του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Π. Ε.  Ξάνθης από έναν εκ των α...

Αναταραχή στην ΝΟΔΕ Ξάνθης μετά την ηχηρή αποχώρηση από την ενεργό στήριξη του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Π. Ε.  Ξάνθης από έναν εκ των ανθυποψηφίων.  Με δημόσια δήλωσή του ο δικηγόρος Αδνάν Πετσενίκ εμφατικά αναφέρει ότι δεν επιθυμεί να στηρίξει την υποψηφιότητά του με την Ν.Δ. δημιουργώντας επί πλέον πονοκέφαλο στα  τοπικά στελέχη της Ν.Δ. που αρχικά πρότειναν και στην συνέχεια επιχειρηματολόγησαν για την υποψηφιότητα του κου Πετσενίκ και τα πιθανά πλεονεκτήματα που αυτή θα έδινε ως επι πλέον προστιθέμενη αξία στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τοπικά. Για άλλη μια φορά διαψεύστηκαν  οι προσδοκίες, αφήνοντας μάλιστα, από τους γνωρίζοντες τις εύθραυστες ισορροπίες στην τελική μειονοτική επιλογή ψήφου, την εκτίμηση ότι για άλλη μια φορά έγιναν επιλογές … της στιγμής, χωρίς φυσικά να στεναχωρούν  ιδιαίτερα τα πρώτα(sic) ονόματα της περιοχής.
Η κατ’ ουσία αποχώρηση του κου Πετσενίκ αλλά και η σχεδόν κάθετη ρήξη με τα κομματικά όργανα του νομού, του κου Μπαντάκ, έτερου ανθυποψηφίου στο ψηφοδέλτιο αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα με τις λάθος επιλογές να ενισχύσουν τελικά τον … ΣΥΡΙΖΑ.
Πληροφορίες θέλουν και άλλα ονόματα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Ξάνθη να ….αποκτήσουν άλλες επιλογές ψήφου στις εκλογές που έρχονται.