GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις οι δημοτικοί υπάλληλοι

Την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για τη Δευτέρα αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με τους εργαζόμενους να αντιδρούν στο σχέδιο νόμο...

Την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για τη Δευτέρα αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με τους εργαζόμενους να αντιδρούν στο σχέδιο νόμου που ρυθμίζει θέματα των ΟΤΑ.

«Αντιδρούμε στο σχέδιο νόμου για τους ΟΤΑ. Κάνουν τα πάντα υπέρ των εργολάβων και της ιδιωτικοποίησης για αυτό είμαστε σε απεργία» αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων στους ΟΤΑ του Ν. Ξάνθης κος Δημήτρης Γαλανόπουλος εξηγώντας πως «δεν μας έχει ενημερώσει κανένας για το τι μέλλει γενέσθαι. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η δόση ναρκωτικού που έχουν δώσει σε όλους τους έλληνες πολίτες είναι τόσο ισχυρή που θα χρειαστεί τεράστια ποσότητα αντίδοτου για την ξεπεράσουμε. Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος ότι αμέσως μετά την κατάργηση οργανισμών θα πάρουν και την απόλυσή τους και μετά δεν θα έχουν τη δυνατότητα στην αγορά να σταυρώσουν ούτε ένα μεροκάματο»

Ακόμη η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφάσισε στάση εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες του ωραρίου της κάθε βάρδιας για όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ όλης της χώρας.

Το Σάββατο και την Κυριακή πραγματοποίησαν αποχή από τα καθήκοντα τους οι εργαζόμενοι στους ΧΥΤΑ, ενώ η αποχή συνεχίζεται και τη Δευτέρα 09/04/12

Δεν υπάρχουν σχόλια