GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Πρέπει να μειωθεί η δύναμη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ»

«Πρέπει να μειωθεί η δύναμη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να μην τους δοθεί η δυνατότητα να ασκήσουν μόνοι τους κυβέρνηση» ανέφερε ο κος Κώστας ...

«Πρέπει να μειωθεί η δύναμη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να μην τους δοθεί η δυνατότητα να ασκήσουν μόνοι τους κυβέρνηση» ανέφερε ο κος Κώστας Δέλκος υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά στην Ξάνθη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα.

Κληθείς να σχολιάσει τους λόγους που συνέτρεξαν για τη δημιουργία της ΔΗΜ.ΑΡ. ο ίδιος τόνισε πως «υπήρξε μια ανάγκη να καλυφθεί ένας χώρος του πολιτικού συστήματος ο οποίος ήταν κενός. Εμείς λέμε ναι σε περισσότερη Ευρώπη και πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης».

Όπως σημείωσε ο ίδιος «η συνεργασία δεν μπαίνει γενικώς και αορίστως αλλά απαιτείται προγραμματική σύγκλιση», εξηγώντας ο ίδιος πως αυτός είναι ο λόγος που δεν συνεργάζεται η αριστερά.  «Το θέμα της συνεργασίας δεν μπορεί να μπει σε μνημονιακή ή αντιμνημονιακή βάση. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρόταση συνεργασίας, γιατί δεν λέει σε τι θα συνεργαστούμε και δεν ξέρω εάν είναι πρόταση συνεργασίας για την αριστερά», για συμπληρώσει λίγο αργότερα πως  «πρόκειται για επικοινωνιακό τέχνασμα για να απαντήσει στο ερώτημα των ανθρώπων της αριστεράς για συνεργασία της αριστεράς. Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίσει εάν θέλει την Ευρώπη και εάν το θέλει δεν μπορεί να μιλάει για συνεργασία με Καμμένο και ΚΚΕ».

Παράλληλα ο ίδιος εκτιμάς πως η ΔΗΜ.ΑΡ. μπορεί να καταλάβει μια έδρα από τις τρεις στην Ξάνθη, σημειώνοντας «αυτοί που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση που έχουμε σήμερα πρέπει να πληρώσουν το αντίτιμο. Πρέπει από αυτή την εκλογική αναμέτρηση να προκύψει κυβέρνηση, να μην πάμε σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση».