GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δημήτρης Δούζης: «Όσα λέει ο Καμμένος μπορούμε να τα διεκδικήσουμε»

*Κολύμα εκλογιμότητας προέκυψε για την υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Δούζη με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ξάνθη, ο οποίος αν κα...

*Κολύμα εκλογιμότητας προέκυψε για την υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Δούζη με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ξάνθη, ο οποίος αν και κατέθεσε την αίτησή του για να συμπεριλήφθη στο ψηφοδέλτιο διαπιστώθηκε ότι υπάρχει το ασυμβίβαστο, για την περίπτωσή του, μιας και ο ίδιος είναι διευθυντής του Εσπερινού Γυμνασίου Ξάνθης, και σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο θα έπρεπε να είχε υποβάλει την παραίτησή του στις 3 Απριλίου.

Ωστόσο, ο ίδιος μιλώντας εκ νέου στο ThrakiToday.com ανέφερε πως παραμένει στο πλευρό των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη μάχη των εκλογών της 6ης Μάιου, συμβάλλοντας από την πλευρά του σαν να ήταν ο ίδιος υποψήφιος.  
   


Την πρώτη του συνέντευξη στο ThrakiToday παραχώρησε ο κος Δημήτριος Δούζης διευθυντής του Εσπερινού Γυμνασίου Ξάνθης και υποψήφιος με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ξάνθη. 

«Ανέκαθεν άνηκα στον χώρο της κεντροδεξιάς. Μέχρι ενός σημείου και ο Σαμαράς καλά τα πήγαινε, καταλαβαίνω ότι τον πίεσαν για να υπογράψει το Μνημόνιο, αλλά δεν είναι λύση το να βάζεις σε υποθήκη το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας» εξηγεί ο κος Δούζης για να συμπληρώσει πως «ο κόσμος έχει εξεγερθεί με το θέμα του μνημονίου και είναι πάρα πολύ αυτοί που θα μας ακολουθήσουν γιατί πολύ απλά δεν θέλουν αυτή την κατάσταση. Δεν θέλουμε να μας διοικούν άτομα που υπογράφουν χωρίς να διαβάζουν, αλλά άτομα ικανά. Έναν ικανό τον υποστηρίζεις. Όλος ο κόσμος αγανακτισμένος είναι και πιστεύω ότι θα το δείξει στις εκλογές, όπου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βγουν πρώτο κόμμα».

 

Μάλιστα ο ίδιος εκτιμά πως όσα αναφέρει στην προγραμματική του διακήρυξη το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων μπορούν να διεκδικηθούν από τον ελληνικό λαό και δεν αποτελούν προεκλογικά πολιτικά πυροτεχνήματα. «Δεν πάει άλλο κάτι πρέπει να κάνουμε και με τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Έχει αφεθεί το θέμα τόσα χρόνια και προηγούμενες κυβερνήσεις το έχουν κουκουλώσει. Οι ίδιοι οι Γερμανοί λένε ότι εάν επιμείνουν οι έλληνες θα τις πάρουν και κάτι πρέπει να κάνουμε προς αυτή την κατεύθυνση» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κος Δούζης για να προσθέσει πως «ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές δυσκολίες αλλά πρέπει να το πολεμήσουμε όλοι μας. Προσπάθησε ο Σαμαράς να πείσει ότι δεν ήταν σωστό το Μνημόνιο, όμως στο τέλος τον παράτησε τον αγώνα. Εκεί έπρεπε να χτυπήσει το χέρι και να πει ότι εγώ δεν υπογράφω, βρείτε άλλον να υπογράψει». 

Η άμεση αλλαγή του πολιτικού κλίματος αποτελεί την μόνη λύση για την έξοδο της χώρας από την οικονομική διελκυστίνδα στην οποία έχει περιέλθει σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος τονίζει στο ThrakiToday πως «βλέπουμε ότι παύει ο δικομματισμός, κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μια δραστική αλλαγή του κλίματος και πρέπει να προσπαθήσουμε να την κάνουμε με νύχια και με δόντια. Απαιτούνται γρήγορες αποφάσεις ώστε να υπάρξει η άμεση εφαρμογή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια