GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αν.Έλληνες: Η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας είναι ελληνική υπόθεση

"Η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας ή θα γίνει όπως το επιθυμεί η Ελλάδα η δεν θα ανάψει για τους φετινούς αγώνες", δηλώνουν οι Ανεξ...

"Η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας ή θα γίνει όπως το επιθυμεί η Ελλάδα η δεν θα ανάψει για τους φετινούς αγώνες", δηλώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

"Τα κόμματα της συγκυβέρνησης που οικοδόμησαν τη πλήρη εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, συνεχίζουν να συμβάλλουν με τη γνωστή τους υποταγή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, στα απαράδεκτα και επικίνδυνα παιγνίδια σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Έθνους", συνεχίζουν την κριτική τους αναφερόμενοι στο θέμα της διαδρομής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

"Η εξαίρεση Καστελλόριζου-Ρόδου-Δωδεκανήσων από την διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας, δείχνει ότι οι παραδομένοι στα Μνημόνια Κατοχής αδυνατούν να επιβάλουν στη διεθνή κοινότητα, το αυτονόητο. Ότι το Καστελλόριζο δεν μπορεί να είναι πιόνι στις βλέψεις εκείνων που επιβουλεύονται την απόλυτη ελληνικότητα του Αιγαίου και την ΑΟΖ της χώρας μας. Επίσης, συμπράττουν στην μη παγκόσμια τουριστική προβολή των Δωδεκανήσων, αφήνοντας τη Τουρκία να πουλάει διαφημιστικά το Αιγαίο ως τουρκικό", σχολιάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υπενθυμίζουν στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και στους άβουλους παράγοντες της Ελληνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων όπως και στους Πολιτικούς-θεατές αυτής της απαράδεκτης εξαίρεσης, ότι η Ολυμπιακή Φλόγα είναι Ελληνική και δεν εκχωρείται για να παίζονται σκοτεινά πολιτικά παιγνίδια σε βάρος της χώρας μας. Οι αγώνες ας ονοματισθούν απλά «Αγώνες του Λονδίνου» και ας ανάψουν φλόγα με τον αναπτήρα που πρόθυμα θα τους δώσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης", συμπληρώνουν την κριτικοί τους στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια