GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ThrakiToday.com: Ένας χρόνος πετυχημένης παρουσίας (+video)

Ένα χρόνο δυναμικής και πετυχημένης παρουσίας στον κυβερνοχώρο συμπλήρωσε ο ιστότοπος ThrakiToday.com Έχοντας ως πρωταρχικό του στόχο την έ...

Ένα χρόνο δυναμικής και πετυχημένης παρουσίας στον κυβερνοχώρο συμπλήρωσε ο ιστότοπος ThrakiToday.com

Έχοντας ως πρωταρχικό του στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών το ThrakiToday.com κατάφερε πολύ γρήγορα να αποκτήσει το δικό του κοινό, ξεπερνώντας σε επισκεψιμότητα αντίστοιχα ειδησεογραφικά sites που προϋπήρχαν αυτού.

Η διαρκής ενημέρωση της δημοσιογραφικής ύλης του ThrakiToday.com προσέλκυσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το ενδιαφέρον τόσο του αναγνωστικού κοινού (χρηστών του διαδικτύου) όσο και αντίστοιχων ειδησεογραφικών sites (πρωτίστως Αθηναϊκών αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα) τα οποία αναμεταδίδουν σε καθημερινή βάση την ύλη του ThrakiToday, επιβραβεύοντας το έργο της δημοσιογραφικής ομάδας του ThrakiToday.com. Η Zougla.gr, το Newsit.gr, το Tromaktiko, το Enikos.gr και το Newsbomb.gr αποτελούν μερικά απ’ αυτά, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως τα ίδια αποτελούν τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα ειδησεογραφικά sites της χώρας.

Παράλληλα με την προσφορά των ειδήσεων το ThrakiToday.com δημιούργησε μια διαδικτυακή βάση οπτικοακουστικού υλικού (WebTV) η οποία μέχρι και αυτή τη στιγμή παρουσιάζει τη μεγαλύτερη, σε μέσο όρο προβολών, επισκεψιμότητα από κάθε άλλη αντίστοιχη στην ευρύτερη περιοχή της ΑΜΘ (752 προβολές ανά βίντεο).

Το ThrakiToday.com αποτέλεσε πρωτογενή πηγή ενημέρωσης των μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών της χώρας, στα πιο σημαντικά γεγονότα της Περιφέρειας ΑΜΘ, το εύρος της οποίας καλύπτει ειδησεογραφικά το ThrakiToday.com. Χαρακτηριστική περίπτωση τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Ξάνθης, με τα πλάνα της κάμερας του ThrakiToday.com να αναμεταδίδονται από το σύνολο των τηλεοπτικών ΜΜΕ ενώ τα αντίστοιχα βίντεο στο youtube ξεπέρασαν τις 29.000 προβολές, κάτι που δεν έχει πετύχει κανένα τοπικό ΜΜΕ.

Κάτι παρόμοιο και με την περίπτωση ομηρίας σε εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής με το ThrakiToday.com να αποτελεί το πρώτο ΜΜΕ στην Ελλάδα που μεταδίδει πλάνα από το σκηνικό της ομηρίας (πλάνα που αναμεταδόθηκαν απ’ όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά ΜΜΕ). Ενώ αξίζει να μνημονευτεί και η είδηση των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην πόλη της Ξάνθης κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, με τα πλάνα του ThrakiToday.com να αναμεταδίδονται απ’ όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, τηλεοπτικές εκπομπές με τεράστια απήχηση στον κοινό (Ράδιο Αρβύλα, Αλ τσαντίρι news) ενώ το σχετικό βίντεο στο WebTV του ThrakiToday.com ξεπέρασε τις 27.000 προβολές. 

Σε καθημερινή βάση η πληθώρα των θεμάτων που αναρτούνται στο ThrakiToday.com προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών τόσο από την περιοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα, κυρίως την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της google, ενώ παράλληλα ο αριθμός των αναδημοσιεύσεων των θεμάτων του ThrakiToday.com ξεπερνάει κατά πολύ κάθε άλλο διαδικτυακό ΜΜΕ της Περιφέρειας ΑΜΘ. 

Δείτε εδώ το βίντεο-αφιερωμά για τον έναν χρόνο ThrakiToday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια